Violinistkinje Simfonijskog orkestra RTS-a: Koncert je bio čista magija, Jeff Mills veliki profesionalac

Datum objave:26.11.2016

Pročitano:6197 puta

By:Marija Joksimović

Iako je Jeff Mills važio za apsolutnu zvezdu večeri na Lovefest Experienceu, nemoguće je izostaviti više od 60 članova Simfonijskog orkestra RTS-a i dirigenta Bojana Suđića, koji su sa njim delili binu, a kojima takođe pripada status zvezda tog događaja. 

 

Uvežbani do te mere, oni su zvučali kao da detroitske techno hitove sa Millsom izvode čitavu deceniju, a ne da im je ovo prvi nastup sa njim. Važnije od svega, videlo se da apsolutno uživaju u koncertu i da im povici iz publike, tipični za žurke, ni malo ne smetaju. A na aplauze su, verujemo, i te kako navikli. 

 

Martina Dimić

Martina Dimić

 

Neposredno pred Lovefest Experience razgovarali smo sa nekima od njih, a violinistkinje Aleksandra Klenkovski i Martina Dimić podelile su sa nama i utiske nakon koncerta. 

 

- Za mene su ovo bila definitivno tri jako uzbudljiva dana. Još uvek sam pod utiskom. Jeff je velika zvezda i pravi profesionalac. To veče smo se koleginica i ja umešale u masu da malo osetimo atmosferu pred sam početak događaja. Bile smo jako uzbuđene, osetila se neka posebna magija. I naravno, koncert je sam po sebi bio veličanstven i magičan i drago mi je sto sam bila deo tog veličanstvenog spektakla - kaže Martina. 

 

Aleksandra Klenkovski

Aleksnadra Klenkovski

 

Slične utiske deli i Aleksandra, koju je posebno očarala smirenost kojom Mills zrači. 

 

- Ja sam još uvek pod utiskom celog projekta, nastupa i atmosfere. Jeff Mills toliko smireno deluje da sam ja oduševljena. Čestitke kolegama iz orkestra, organizatorima i maestru Bojanu Suđiću, a posebne čestitke, veliko bravo i moj naklon Jeffu Millsu - rekla nam je Aleksandra. 

 

Na osnovu onoga što smo videli na samog koncertu, rekli bismo da ni Jeff Mills nema ništa manje reči hvale za orkestar. 

 

Ako ste propustili Lovefest Experience, pričitajte naš izveštaj - Majstorski: Dva bisa sa Jeffa Millsa i Simfonijski orkestar RTS-a


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :