Vinyl techno veče: Regen i Marko Milosavljević u Secret Gardenu

Datum objave:20.07.2016

Pročitano:5013 puta

Datum održavanja: 23.07.2016

Lokacija: Secret Garden

Za gramofonima Secret Gardena (letnji Drugstore) u subotu 23. jula, ploče će zavrteti Miloš Pavlović Regen i Marko Milosavljević kome će ovo biti prvi put da gostuje u ovom klubu. 

 

Vinyl veče: Regen i Marko Milosavljević

 

Miloš Pavlović aka Regen počeo je kao jedan od rezidenta kultnog kluba "Omen", a potom kao član "Teenage Techno Punks". Učestvovao je u kreiranju underground scene kod nas, a tome je doprinela i rezidentura u "Industriji". Pre 15 godina, počeo je da se bavi i muzičkom produkcijom. Na kompilaciji "Belgrade Coffee Shop - Area 6" 2006. godine pojavljuje se njegova debitanska numera "Fluctual".

 

Regen

Regen

 

Ubrzo potom, imao je prodor na svetsku muzičku scenu sa izdanjem "Trapizator EP" za izdavačku kuću Momentum iz Frankfurta. Miloš se od 2008. u potpunosti posvećuje svom projektu Regen. Trenutno živi i radi u Berlinu, u kojem je rezident u nekim od najboljih techno klubova.

 

Marko Milosavljević

Marko Milosavljević


Marko Milosavljević: "Muzikom sam krenuo ozbiljnije da se bavim u osmoj godini. Upisao sam nižu muzičku školu u Trsteniku, odsek klavira. Sa dvanaest godina sam već bio na lokalnoj žurci, ubrzo zatim krenuo sam da putujem po Srbiji ne propuštajući nijednu žurku tada. Imao sam verovatno malo i sreće, momci iz Trstenika koji su bili lokalni pioniri početkom devedesetih, kupovali su stvarno odlične ploče pa sam bukvalno odmah krenuo sve i da pratim, kako Techno scenu (Adventa, Beltrama, Millsa, Surgeona, Luke Slatera na primer), minimalniji techno (Maurizioa, Baby Forda, Theorema ... ), tako i house scenu (Green Velveta , DJ Sneaka, Ian Pooleya). Za mene je to bilo povezano. Voleo sam sa jedne strane stvarno da slušam mekši a sa druge strane i tvrđi zvuk. Tako je i danas.Krajem 1999. godine pa do 2005. u nekim kraćim intervalima dosta vremena sam proveo u Berlinu tačnije tamo po prodavnicama ploča. Povezao sam se sa par šopova i tako sam mogao da dobijam muziku koju sam hteo, dok si ovde kod nas mogao da kupiš ploče koje preostanu. A to je bila velika razlika...", rekao o sebi za "Happy Novisad"

Više informacija: https://www.facebook.com/events/1261261173913684/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :