Barutana klub Beograd

Vikend u Barutani: Francuski Def. Raw Music Concept i Guti Live

Datum objave:10.08.2016

Pročitano:3774 puta

Datum održavanja: 12.08.2016 - 13.08.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

U petak, 12. avgusta Barutana i Bizzare Bazzare vam predstavljaju letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice. Očekuje vas 11 sati dobre muzike, koktela i letnje zabave - publici će se po prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih andergraund didžejeva, a uz njih i gost iz Švajcarske Nekow i domaća podrška u sastavu Mene, Milovan Stojanović (DBDZ), Miroslav Petković, Rumpelstilskin i Friend of Friends.

 

Def. Raw Music Concept

 

Pored muzike, svi posetioci imaće priliku da vide kreacije i radove beogradskih dizajnera i umetnika, neafirmisanih mladih brendova koji predstavljaju Bizzare Bazzare Koncept. Više o celom događaju pročitajte ovde


U subotu, 13. avgusta, na najlepšu letnju pozornicu u Beogradu stiže Guti. Sve do 2006. godine, ovaj argentinac nastupao je kao pijanista i džez muzičar, a početkom 2000-ih osvajao je brojne nagrade kao član popularnog južnoameričkog rok benda.

 

Guti @ Barutana

 

Ubrzo potom, njegovo interesovanje prelazi na house muziku, a Guti postaje jedan od najcenjenijih producenata ovog žanra. Jedinstveni spoj jazz i latino ritmova sa čistom elektronikom jesu zaštitni znak ovog argentinca, koji je, kao umetnik sa etikete Desolat, dobio priliku da svoj talenat iznova dokazuje u najboljim klubovima širom sveta. Ove subote Guti stiže u Barutanu u organizaciji ekipe “Kultura”, a kao domaća podrška nastupiće Alexandar Ivkovic, Mihajlo xLive, Luka Vukovic b2b Ivan Radojevic i SMT#nG. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po ceni od 600 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :