Vikend u Barutani: Blender All Stars 5 i Roll The Drums specijal uz gostovanje Commix-a i DRS-a

Datum objave:14.08.2019

Pročitano:1402 puta

Datum održavanja: 16.08.2019 - 17.08.2019

Lokacija: Beograd

Predstojeći vikend u Barutani ljubiteljima klupskog zvuka donosi raznovrsan muzički program, od tech house-a, do drum'n'bass-a.

 

 

Petak 16. avgust rezervisan je za peto izdanje Blender All Stars žurke, u okviru koje će nastupiti tech house di-džej i producentski dvojac Wise D & Kobe, Roxa – mladi i perspektivni predstavnik nove generacije domaće elektronske scene, kao i Jovan Vučetić.

Britanski producent i di-džej Commix, nastupiće u subotu 17. avgusta u Barutani, u pratnji MC-ja DRS-a, u okviru serijala žurki Roll the Drums. Ovom ekskluzivnom nastupu pridružiće se domaća podrška – Rahmanee i Wikluh Sky, kao i domaćini događaja – Džonidža i Don Dada.

 


Commix je 170bpm kreativni dom za Džordža Levingsa, i sinonim za ono najbolje u budućnosti drumm'n'bass-a. Počevši kao trojac, Commix su izdavali muziku za vodeće drumm'n'bass lejblove, od ranih 2000-tih, kada su se istakli na sceni. Njihov debi album „Call To Mind“ je prvi solo album za legendarnu kuću Metalheadz, a vodeći singl „Be True“ je odavno zauzeo poziciju u istoriji ovog žanra, kao jedna od najvećih himni te muzike, dok je sam album bio neverovatno prihvaćen od strane cele scene i smatra se za jedan od najboljih izdanja svih vremena. Nakon što je eksperimentisao sa house i techno pravcima, pod alijasom Endian, i objavio izdanja za veoma cenjene izdavačke kuće NonPLus+ i Electric Minds, Džordž se vratio kao Commix sa novim pogledom na sam proces kreiranja muzike – manje semplova a više hardvera sa fokusom na dizajn zvuka. Objavio je dosta nove muzike za Metalheadz i druge vodeće lejblove, a radi i na drugom albumu.

 

Commix

 

Kao di-džej fokusira se na duboke, eksperimentalne i muzikalne zvuke. Koristeći se bogatim iskustvom kako iz drumm'n'bass-a, tako i iz 4x4 žanrova, Commix spaja ove stilove u jedan opčinjavajući miks, prkoseći žanrovskim podelama i kategorizacijama, što ga drži na vrhu liste najcenjenijih drumm'n'bass di-džejeva.


Kao solo umetnik, DRS već ima dva albuma, EP-jeve i veliki broj saradnji iza sebe. Njegova muzika oslikava njegov pogled na život, budući da je kreativac koji se bavi raznim disciplinama: muzikom, filmom i slikarstvom. DRS-ov umetnički uspeh između ostalog, istaknut je mnogobrojnim nagradama u drumm'n'bass žanru, kao što su najbolji MC, najbolji vokalista, kao i učešće na „Still Standing“ remix izdanju koje je proglašeno za najbolji remiks. Često je prvi izbor za hosta nekih od najboljih izvođača, od Calibre-a do Toddla T-ja.

 

Foto: Tarnish Vision


Za petak je ulaz besplatan do ponoći, dok je nakon toga cena karte 500 dinara. Ulaznice za subotu su dostupne na putem Cooltix onlajn prodajne mreže, kao i na svim Ticket Vision i Gigs Tix prodajnim mestima, po ceni od 790 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :