Vikend jutra u KPTM-u: U subotu Belgrade Afterhours, u nedelju Shoxy!

Datum objave:19.08.2016

Pročitano:5233 puta

Datum održavanja: 20.08.2016 - 21.08.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

KPTM ovog vikenda ugostiće neke od omiljenih gradskih izvođača koji redovno prirede ludo jutarnje partijanje. Subota je rezervisana za Manchu i Mark Panica, dok će se sjajni Dovla pobrinuti da, kao i svaki put, propisno zagreje posetioce. Dobro se pripremite jer vas ova ekipa neće tako lako pustiti da sedite i odmarate! Na njihovim žurkama se ne pozira previše, ali se mišići i te kako upale od vožnje po danceflooru. Za više informacija pogledajte Facebook event.

 

 KPTM


Nedeljna zora biće prava „grešna” deep poslastica, jer će za miks pultom dominirati jedan od najkvalitetnijih izvođača na domaćoj elektronskoj sceni – Shoxy, a podršku će pružiti Depra iz organizacije Falso Berlina. Shoxy spada u pionire domaće elektronske scene koji je svoju karijeru započeo u kultnim klubovima Omen i Industija u Beogradu.

 

Shoxy i Depra u KPTM-u


Retko koji producent u Srbiji moze da se pohvali izdanjima kao sto je Shoxy. Iza sebe ima brojna izdanja za različite etikete dok najpoznatiji house i techno producenti i di-džejevi  puštaju njegove kompozicije kao sto su: Chris Liebing, Loco Dice, Carl Cox, Marco Carola, Valentino Kanzyani, Davide Squillace, Apollonia i mnogi drugi. Neki Shoxyjevi singlovi su kao najprodavaniji dospeli na vrh download chartova poput Beatporta. 2014. godine izdaje ploču za nemačku izdavačku kuću Desolat Music Group koja je u vlasništvu Loco Dicea. Osim toga, snimio je albume za nekoliko bendova iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, i Češke, a radio je i post produkciju živih koncerata za umetnike kao što su Vlatko Stefanovski i Stefan Milenković, Partibrejkers, Bajaga, Ana Popović, Bilja Krstić, Sunshine, S.A.R.S., Jurica Pađen i Aerodrom Itd. Shoxy je takođe prvi profesor elektronske muzike u Srbiji, gde je u periodu od četiri godine naučio mnogo mladih di-džejeva i producenata tajnama muzičke produkcije.

 

Pored Shoxya na partiju nastupa producent i vrsni mladi di-džej Depra na svojstven način obeležava beogradski andergraund zvuk koji uključuje minimal house muziku. Pored višegodišnjeg iskustva na domaćoj klupskoj sceni, nastupao je po većim klubovima u Zagrebu, Amsterdamu i dobro poznatim aktuelnim beogradskim mestima. Depra, jedan od osnivača organizacije "Falso Berlina", izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.


Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.

 

Gde i kad su najbolje žurke? Pogledaj u našem kalendaru noćnih dešavanja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :