VIDIQ predstavlja svoj drugi EP - ''Sumrak''

Datum objave:18.10.2019

Pročitano:1366 puta

Lokacija: Beograd

''Sumrak'' je drugo izdanje za projekat Vidiq i donosi veliku promenu u zvuku u odnosu na EP "Hotel Yugoslavia" iz 2018. godine. 

Milan Stanković, frontmen ovog benda, u poslednjih godinu istraživao je gitarski zvuk, i stvorio šest novih pesama, koje su se našle na novom izdanju ''Sumrak''.

 

Foto: Predrag Radisavljević

Počev od ponedeljka 14. oktobra 2019., Vidiq će na svojoj Instagram i Youtube stranici svakog ponedeljka i srede u naredne tri nedelje objavljivati po jednu pesmu sa EP-a "Sumrak".

'' VIDIQ je u dogovoru sa članovima originalne postave sada postao moj solo projekat i to mi je dalo slobodu da na ovom izdanju istražujem krajnje granice gitarskog zvuka, kombinujući klasične rok i grunge forme sa savremenim elektronskim elementima, poput trap-a. Sumrak je odraz trenutka u kome živimo, a vodio sam se citatom Ernsta Fišera: "U društvu koje se raspada, umetnost, ako je iskrena, mora odražavati to raspadanje. I osim ako ne želi da razbije veru u svoju društvenu funkciju, umetnost mora prikazati svet kao promenljiv. I da pomogne u toj promeni." - kaže Milan Stanković

Pratite VIDIQ kanale kako biste čuli sve numere sa novog EP-a ''Sumrak''

Youtube: VIDIQ
instagram: VIDIQmusiq

 

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :