Vidimo se na RETROSPEKTAKLU!

Datum objave:19.05.2018

Pročitano:2227 puta

Datum održavanja: 19.05.2018

Lokacija: Beograd

Naš najpoznatiji DJ, Marko Nastić, rano u karijeri postao je maestro regionalne elektronske scene, i ubrzo počeo da trese podijume i festivale širom Evrope i sveta.

 

Marko Nastić

Kao tinejžer bio je rezident tadašnjeg hrama klabinga, beogradskog kluba Industrija. Tada je nastala i najveća atrakcija tog vremena, kolektiv Teenage Techno Punks, u saradnji sa Dejanom Milićevićem i Milošem Pavlovićem. Marko danas iza sebe ima više od 200 izdanja, mnogobroje žurke, festivale, i neprikosnovenu podršku svih generacija domaće publike, kao i velikih igrača, od Carl Coxa, Richie Hawtina, Adama Beyera, do Baraca, Cristi Consa i Cesare vs Disorder. Markova plarforma Easy Tiger je trenutno u fokusu, zahvaljujući žurkama sa top minimal artistima, kao i istoimenom vinyl only labelu koji se već visoko kotira širom sveta.

U čast proslave dvadesetogodišnjice karijere, Nastić organizuje žurku RETROSPEKTAKL, na kojoj će nastupati u back to back setovima sa trideset kolega DJ-eva. Vidimo se u subotu 19. maja u Centralnom magacinu Luke Beograd, gde ćemo, sa sedam hiljada posetilaca, uživati u putovanju kroz istoriju klabinga!

 

FB event: https://www.facebook.com/events/549371735448873/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :