Video spot poslednjeg singla sa albuma "Duhovi" grupe Lira Vega

Datum objave:09.12.2020

Pročitano:1108 puta

Lokacija: Beograd

Ovog decembra, beogradski alt duo Lira Vega završava priču vezanu za njihov treći album "Duhovi" (Lampshade Media 2015.), a kako bi u narednoj godina počeli jednu novu. Poslednji singl sa pomenutog albuma "Duhovi", koji nosi naziv "Bluz" pojavio se na svim aktualnim digitalnim platformama. Pesma je promovisana i video spotom, autorskim delom Dejana Vučetića Vuče, umetnika i člana nekadašnje kult grupe Darkwood Dub. Montažu potpisuje Irena Domazetović.

 

Lira Vega

Ovim opusom grupa Lira Vega zatvara poglavlje ekranizacija pesama sa albuma "Duhovi" (LampshadeMedia, 2015) i zaokružuje priču istog.

Po rečima članova benda:

"Idealno vreme je za pesmu koja se zove "Bluz". Čeka nas teška zima, u strepnji i izolovanosti, a pesma predstavlja život koji je za trenutak stavljen na stranu. Spot i pesma pozivaju da se zastane, živi polako, da se priznaju svakovrsne emocije, da se kroz život jednom krene bez naočara za vid, da se perspektive zamute, i shvati da je sve prolazno, relativno, izmaglica i bluz...".
Zoja i Vlaca, koji čine bend Lira Vega, vredno rade na novom projektu pod nazivom "Posledice rada", a koji će nositi 16 pesama. Dugo očekivani album očekuje se na proleće 2021. godine.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :