VIBE: Marko Nastić zvezda Orbital stejdža!

Datum objave:04.07.2016

Pročitano:4092 puta

Datum održavanja: 02.09.2016 - 03.09.2016

By:Mladen Aleksić

Lokacija: Knežev arsenal, Kragujevac

Ovog leta, posle dužeg vremena, Kragujevac će imati jedinstvenu priliku da ugosti veliku zvezdu elektronske muzike. Tehno virtuoz i jedan od najznačajnijih tehno izvođača jugoistočne Evrope, nakon nastupa širom sveta i zabeleženih nastupa na svim značajnim festivalima, Marko Nastić dolazi na četvrti VIBE festival u Kragujevcu. Marko Nastić će nastupati na Orbital stageu, novom stageu festivala koji je namenjen tehno zvuku smeštenom u napuštenoj industrijskoj hali u okviru festivalskog kompleksa.

 

Marko Nastić na VIBE festivalu

Tokom svoje karijere Marko Nastić je sarađivao sa najvećim svetskim zvezdama, a svojim radom dao ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvođačem sa ovih prostora. Uvek van šablona, setovima pomera granice tehno muzike stvarajući zvuk za telo i dušu.

Uz Marka Nastića ovogodišnji program festivala obuhvatiće vrhunske izvođače i nastupe na tri festivalske bine, a celokupan lineup biće objavljen uskoro. Uz najavljen tehno Orbital stage publika će imati mogućnost da đuska na Main stageu koji je namenjen EDM pravcima ili dnevnom Sunstageu uz lagani zvuk i čarobni zalazak sunca.

Četvrto izdanje VIBE festivala zakazano je za 2. i 3. septembar, na prostoru Knežev arsenal u Kragujevcu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :