VIBE FESTIVAL: Najbolje muzičke vibracije na tri bine!

Datum objave:10.08.2016

Pročitano:5112 puta

Datum održavanja: 02.08.2016 - 03.08.2016

By:Mladen Aleksić

Lokacija: Kragujevac

Program ovogodišnjeg VIBE festivala u Kragujevcu biće održan na tri festivalske bine – MAIN, ORBITAL I SUN koje će tokom trajanja festivala ugostiti 20 izvođača iz zemlje i inostranstva. MAIN stage je namenjen EDM pravcima dok je ORBITAL stage rezervisan za TECHNO zvuk, a SUNstage za dnevne žurke festivala.

 

VIBE festival Lineup

 

ORBITAL stage je novi stage festivala čiji će program predvoditi miljenici domaće publike Marko Nastić i Kristijan Molnar. Iz Londona na ORBITAL stage stiže Kirri Cornwell uz poznata imena kao što su SMT#nG, Kid Kimi, Nic Lawyer. Program MAIN stage-a će predvoditi najznačajnija imena EDM scene Cavin Viviano, TML (Wreckvge), Stereo Republic i Vandal Steve. SUNstage je dnevni stage festivala, a za pravi muzički užitak uz zalazak sunca pobrinuće se Andrew Meller i GoranCHE
kao headlineri SUNstagea.

 

VIBE festival Lineup

VIBE je festival elektronske muzike koji se održava svake godine na prostoru Knežev arsenal u Kragujevcu, jedinstvenom vojno industrijskom kompleksu u Srbiji i Evropi. Četvrto izdanje VIBE festivala je zakazano za 2. i 3. septembar. Uz najavljeni program sve posetioce očekuje posebna scenografija koja će biti pravo iznenađenje.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :