VIBE Festival 2016: Četvrto izdanje festivala u Kragujevcu zakazano za 2. i 3. septembar

Datum objave:11.02.2016

Pročitano:3755 puta

Datum održavanja: 11.02.2016 - 03.09.2016

Lokacija: Kragujevac

Četvrto izdanje VIBE festivala zakazano je za 2. i 3. septembar. VIBE Festival je festival elektronske muzike koji svake godine svojom energijom privlači sve veći broj posetilaca i mladih umetnika i ujedinjuje njihove ideje, emocije i strast prema muzici, prema umetnosti i kulturi uopšte. Ove godine posetioci mogu očekivati niz iznenadjenja i noviteta uz vizuelno scenski show u skladu sa temom festivala.

 

VIBE Festival 2016: Četvrto izdanje festivala u Kragujevcu zakazano za 2. i 3. septembar

VIBE Festival se održava svakog septembra u Kragujevcu na prostoru Knežev arsenal – jedinstvenom industrijskom i arhitektonskom kompleksu u Srbiji i Evropi koji se sastoji od fabričkih zgrada i radionica sa kraja XIX i početka XX veka. Uz kvalitetan muzički program jedna od glavnih karakteristika festivala je posebna tematska scenografija koja svojim izgledom doprinosi jedinstvenom konceptu festivala.

 U cilju najave festivala za 28. maj zakazana je oficijelna promo žurka festivala pod nazivom VIBEindustry. VIBEindustry se simbolično održava u Čaurnici - napuštenoj industrijskoj hali u sklopu kompleksa Knežev arsenal, pretvarajući je u najveću “industriju” pozitivne energije, prijateljstva i ljubavi. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na adresi vibefestival.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :