VEŠTINA JE U TEBI: TRODNEVNI 2HOT4STAGE FEST ZA LJUBITELJE HIP- HOPA

Datum objave:20.02.2018

Pročitano:2503 puta

Datum održavanja: 23.02.2018 - 20.02.2018

Lokacija: Beograd

Jedan od najvećih Hip Hop festivala u regionu, 2Hot4Stage Fest okupiće od 23. - 25. februara brojne ljubitelje i umetnike ulične scene bivše SFRJ. Pored susednih zemalja, festival će ugostiti umetnike i iz Rusije, Ukrajine, Francuske, Holandije, Italije, pa ćemo na različitim lokacijama u Beogradu, od Delta City-a, Doma Omladine, do Dorćol Platza i SubBeernog centra, uživati u pravom spektaklu urbane umetnosti.

 

2Hot4Stage Fest 2018: Veština je u tebi


Tokom ove trodnevne manifestacije, ljubitelji hip hopa imaće priliku da uživaju u nastupima naših poznatih MC-jeva, među kojima su Marčelo, Struka, Kendi, Iskaz, i DJ-jevi Moooka, Timbe, Me High Low, kao i u internacionalnim plesnim takmičenjima, radionicama i dobro poznatim 2H4S žurkama.

I to je samo deo bogatog programa koji su organizatori festivala pripremili. Posetioce očekuje bogat muzički program, različiti nastupi beatbox izvođača, triking performans, izložbeni i prodajni prostor na kome će se predstaviti urbani brendovi domaćih dizajnera, graffiti session i barber i tattoo konvencija.

Četvrto izdanje festivala koje nosi naziv „Veština je u tebi“ inspirisano je karakterom kulture dalekog istoka, pa će svi posetioci imati priliku da uživaju i u posebnim tematskim interaktivnim sadržajima. Takođe, pored očekivanih atrakcija svi zainteresovani dobiće priliku da svojim učešćem u nekoj aktivaciji osvoje vredne nagrade koje su izdvojili Buzz Sneaker Station i drugi prijatelji festivala.

 

Više informacija na Facebook eventu.


 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :