VESTAX VCI 100

Datum objave:05.07.2007

Pročitano:4053 puta

By:DJ MunjaDakle šta reći, a ne zaplakati! Opet Japanci! Ovaj put vas ne bih preterano zamarao sa tehničkim detaljima, jer ova sprava ima sve što možete da zamislite, a vas bi samo zabolela vugla pošto čak ni ja ne mogu da pohvatam konce iz cuga. 

Naime, radi se o duplom midi kontroleru. Najpre da objasnimo da je midi signal onaj kojim se kontrolišu zvukovi sa različitih elektronskih muzičkih instrumeneta. Na primer: ritam mašina, klavijatura - sintisajzer, efekti, razni muzički padovi…..  Standard za midi je petopolni džek, a odnedavno - usb. Ko ne zna šta je usb, ispašće glup u drustvu, a tako mu i treba s obzirom na to da će i pegle uskoro početi da prave na usb priključak! 

Sastoji se od dva tanjira (joga), preko kojih manipulišemo zvucima sa uređajima sa kojima je povezan wc. A da zabavi nema kraja, tu su integrisana I 2 kanala + fader na  kojima  se može podešavati kriva (curve controlmix ili scratch mod). Naravno, tu je i „zbudženo“ sve ostalo: efekti, lupovi – semplovi, picevi, boje za kanale i još mnoga čudesa…  A ja bih to sve povez’o na lap-top i vrteo muzku sa njega, a možda i malo greb’o... Šalu na stranu, 450e i - vaš je! Zanimacija može da počne! Ah, da, kompatibilan je i sa Traktorom 3 ( softver, da ne pomisli neko kako zbijam šale na račun zemljoradnika!).

Srdačno vaš i naš,

DJ Muljo


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :