Veliki Prezir u Elektropioniru

Datum objave:24.05.2016

Pročitano:4747 puta

Datum održavanja: 27.05.2016

By:Bojana Ljubišić

Lokacija: Elektropionir

Bend Veliki Prezir će posle godinu i po dana prekinuti pauzu i nastupiti u Elektropioniru u petak 27. maja. Rokenrolerski tim u sastavu Kolarić, Telčer, Radić, Mladenović odvešće nas na putovanje u središte promena, sumnje i pitanja bez odgovora. Biće to u svakom slučaju 300 čuda.

 

Veliki Prezir / Foto: Dunja Dopsaj

Veliki Prezir / Foto: Dunja Dopsaj

Prošlo je tačno dvadeset godina od trenutka kada se u diskografskom sazvežđu pojavio prvi album Velikog Prezira istoimenog naziva. Već tada je bilo jasno da će ovaj bend promeniti mnoge stvari u njima i u nama. Više u nama.

Zatim su usledile čuvene "Brazde", pa "Ruka bez povratka" i "Nikadjekraj", albumi koji su u mnogome pomogli bendu da definiše jedinstven muzički izraz neuporediv sa bilo kojim bendom na ovim prostorima. Najlakše je misliti o muzici Velikog prezira kao povratnoj reakciji "od srca srcu". Poslednje izdanje koje je bend objavio je EP "Svetlost i dim" u decembru 2012. godine.

 

Ulaznice za koncert se prodaju u Zaokretu (Cetinjska 15) i kafeu Sikarica (Skadarska 22) po pretprodajnoj ceni od 700 dinara. Na dan koncerta karta će koštati 900 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :