Barutana klub Beograd

Veliki prezir - prvi put na Vračar Rocks festivalu!

Datum objave:07.04.2014

Pročitano:3598 puta

Datum održavanja: 11.04.2014

Lokacija: CZK Božidarac, Beograd

Budući da će prvi put u dvadesetogodišnjoj karijeri nastupiti u Centru za kulturu ,,Božidarac" Veliki prezir i organizatori Vračar Rocks festivala najavljuju koncert za pamćenje!

 


Bend će nastupiti u sali samo za tu priliku opremljenoj posebnim razglasom i osvetljenjem! Već uveliko se priprema i materijal za dokumentarni film o Velikom Preziru, te će i koncert na Vračar Rocks festivalu biti snimljen i postaće deo novog ostvarenja Andrijane Stojković, rediteljke koja se proslavila filmom "The Box".

,,Jako se radujemo predstojećem koncertu! Potrudićemo se da izazovemo simultano samozapaljenje. Da izgorimo i da ostanu samo četri gomilice vrlo suvog pepela... Dakle, nema nikakvog kalkulisanja - sve od sebe, pa šta bude! Mi uvek sviramo kao da nam je poslednji put. Tako će biti i ovom prilikom!" kazao je Vladimir Kolarić - Kole, frontmen Velikog prezira.

 


Gosti na koncertu Velikog prezira biće ,,plesno-mračni-garažni-elektro" sastav *Auf Wiedersehen - bend odlično poznat publici Vračar Rocks festivala.

Ulaznice su dostupne u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, cena ulaznice iznositi 700 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :