Veliki praznični koncert Darkwood Dub, Stray Dogg i elektro supergrupe Minilinija

Datum objave:26.12.2013

Pročitano:4528 puta

Datum održavanja: 02.01.2014

Lokacija: Mikser House, Beograd

 U četvrtak, 2. januara Mikser House biće domaćin velikog prazničnog koncerta Darkwood Dub uz podršku predstavnika amerikane i indie­ folk zvuka Stray Dogg i jedne od najboljih elektro supergrupa sa naših prostora Minilinija.Ulaznice su u pretprodaji na Eventim i Gigstix prodajnim mestima kao i Mikser House biletarnici. Od četvrtka do ponedeljka ulaznice će se prodavati po ceni od 800 dinara.

Početak koncerta najavljujemo za 21 čas.

­ Radujemo se što ćemo posle više od godinu dana nastupiti pred beogradskom publikom u Mikser Hausu 2. januara, uz sastav Stray Dogg i elektro supergrupu Minilinija. Vidimo se. ­ kratko izjavljuje Vuča, frontmen benda Darkwood Dub.

Stray Dogg je beogradska grupa nastala početkom 2011. godine i čine je Dušan Strajnić, oko čijeg kantautorskog rada i nastaje bend, zatim i Ana Janković (violina, prateći vokal), Jelena Damjanović (klavir), Marko Ignjatović (gitara), Vlada Milicević (bas) i Relja Ilić (bubanj). Izdali su dva albuma do sad i nekoliko video spotova koji su se kao singlovi našli na većini regionalnih i domaćih top lista. Poslednji album Fire's never wrong izdali su 2012. godine, dok su poslednji singl za pesmu Time, na kojem su sarađivali sa američkim kantautorom Devendrom Banhartom, objavili u oktobru ove godine.

http://www.facebook.com/pages/Stray­Dogg/126432744107798MINILINIJA je elektronska supergrupa koju čine: EX YU ROY aka Dejan Vučetić (Darkwood Dub), EX ROBOT aka Vladimir Ðordević (Lira Vega, Neočekivana Sila), KAPETAN MEBLŠTOF aka Boris Mladenović (Jarboli, Neočekivana Sila, Veliki Prezir) i DA KILLA aka Radan Ðordević (DJ Rahmanee). Nastala je iz potrebe da se artikuliše višegodišnja saradnja na neformalnim muzičkim projektima (kao i u primenjenoj muzici za film, pozorište i sl.) i prenese na žive nastupe.

Slobodan izbor i instant obrada originalnih muzičkih sekvenci, kombinovanje sa sviranjem uživo i procesiranjem zvuka, daju njihovom nastupu formu jam sessiona koji kao muzički izraz koristi aktuelne klupske žanrove (electro,dub,techno,breaks,acid house...).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :