Velika srpska Nova godina na tri stejdža u klubu Drugstore

Datum objave:10.01.2017

Pročitano:5894 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

By:Irena Jerković

Lokacija: Drugstore

Dva rođendana beogradskih DJ-eva, jedan biološki i jedno muzičko punoletstvo, biće proslavljeni za srpsku Novu godinu u Dragstoru, uz spektakularne goste iz Izraela, popularni DJ dvojac Red Axes.

 

Red Axes

Red Axes

Kristijan Molnar, jedan od trenutno najpopularnijih DJ-eva u Srbiji i regionu, u petak 13. januara proslavlja “pravi” rođendan, MKDSL će slaviti 18 godina provedenih u muzičkom biznisu, a zvezde proslave biće gosti iz Izraela, Red Axes, miljenici ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Sve to odigraće se na velikoj žurci za srpsku Novu godinu na 3 stejdža u beogradskom klubu Dragstor!


Red Axes po prvi put dolaze u Beograd, a ovaj dvojac sa razlogom spada u jedno od obaveznih imena u setovima najpoznatijih dj-va širom sveta. Njihov zvuk se može opisati kao mešavina surf roka, Joy Divison i tehna, a u svetu elektronske muzike poznati su kao predvodnici novog talasa koji meša svirku i klabing. Nastupali su na svim vodećim festivalima, od Amsterdam Dance Eventa, preko Glastonberija sve do Burning Mana i izdali trake za mnoge velike muzičke kuće, kao što su Kompakt, Correspondent, Permanent Vacation i mnogi drugi, a nedavno su pokrenuli i svoj "lejbl" Garzen Records.

 

MKDSL

MKDSL


Pored velikih "crvenih sekira" na žurci će nastupiti i poznata domaća imena. Mkdsl spada u jedne od retkih producenata elektronske muzike koji sarađuje sa velikim brojem raznovrsnih umetnika sa naših prostora. Osim svog samostalnog rada, trenutno je aktivan član u bendu Viklera Skaja, Bojane Vunturišević i sastavu Chorbika. Radio je muziku za srpske filmove, revije, izložbe, a autor je većeg broja muzičkih radionica za decu i odrasle. Specijalno za ovo dešavanje priprema neobičan "live" nastup, u okviru koga će posetioci imati priliku da čuju pregršt ekskluzivnog materijala, kojim ujedno najavljuje izlazak svog novog albuma.

 

Kristijan Molnar

Kristijan Molnar


Žurku će zatvoriti Kristijan Molnar, koji je osim kao DJ poznat i po svojoj radio emisiji "Christallization". Binu je delio sa velikim svetskim imenima kao što su Dixon, Job Jobse, Jennifer Cardini i mnogim drugim.Od domaće podrške tu su još i DJ Flip, Ewox, Banda Panda, brÅk, Kapetan Esid, dddxbbb i Heckler DJz, koji će biti raspoređeni na tri bine Dragstora. Domaćin žurke je mladi sastav iz Beograda - Chorbika.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :