Barutana klub Beograd

Velika nagrada Beograda 2014: Legendarna kružna auto trka opet u Beogradu

Datum objave:02.10.2014

Pročitano:4749 puta

Datum održavanja: 05.10.2014

Lokacija: Ušće, Novi Beograd

Pozivamo Vas i sve ljubitelje brze vožnje da u nedelju, 5. oktobra, u 12 časova na Ušću, prisustvujete kružnoj auto trci - “Velika nagrada Beograda 2014”, koju organizuje Sportski auto-karting Savez Srbije, pod pokroviteljstvom Auto-moto saveza Srbije i Skupštine Grada Beograda.

 


Legendarna auto trka koja se održava nakon pet godina pauze nosiće naziv „Velika nagrada Beograda 2014“. Promoter auto trke je voditelj Ivan Ivanović, veliki zaljubljenik u automobilizam, koga će publika moći da vidi i na delu, na stazi, kao takmičara.

Na „Velikoj nagradi Beograda 2014“ očekuje se učešće oko sto vozača, koji će subotu u 12 časova posle verifikacije i tehničkog prijema, održati dva treninga po 15 minuta. Kružna trka dugačka 22 kruga po 2.310 metara, zvanično počinje u nedelju, u 12 časova, i bodovaće se za plasman Otvorenog i nacionalnog šampionata Srbije, kao i BiH. Duž staze biće preduzete sve neophodne mere za bezbednost, ugrađeno je i montirano preko 200 metara sigurnosnih ograda (bankina) kao zaštita od posledica i eventualne mogućnosti izletanja vozača sa staze.

Karte za ovaj veliki sportski događaj posetioci mogu kupiti na licu mesta, u biletarnicima na četiri pozicije prilazima stazi, po ceni od 200 dinara, i uživati u bravurama četvorotočkaša kako u subotu, na treninzima, tako i u nedelju, na zvaničnoj trci, od 12 časova. Zone za publiku su jasno označene a svako kretanje i boravak van sigurnosnih pomatračkih zona strogo je zabranjeno i regulisano redarima.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :