Barutana klub Beograd

Velika gradska igranka ove subote u DOT-u

Datum objave:25.04.2017

Pročitano:3457 puta

Datum održavanja: 29.04.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Ove subote u klubu DOT ponovo se održava omiljena Velika gradska igranka, a DJ Ike i DJ BKO prošetaće vas kroz sve aktuelne i popularne plesne muzičke pravce. Svojom jedinstvenom energijom i pažljivo odabranim hitovima R'n'B i Hip-Hopa nateraće vas da đuskate celu noć. 

 

Velika gradska igranka - DJ Ike i DJ BKO

 

Ike je di- džej koji dobro poznat beogradskoj publici. Svoju karijeru je započeo davne ’95. u klubu Soul Food a od tada je nastupao u svim aktuelnim klubovima u Beogradu poput Akademija, Industrija, 4 Sobe, Omen, Caffe Del Mar, Zvezda, Andergound, Plastic, DOT, Lasta, Freestayler, Sound i mnogim drugim. Tvorac je uspešnog serijala žurki “How Do You Spell Black?” u klubu Andergorund, kao i “I Love R'n'B” i “Mainstream Pressure” u klubu Plastic. Njegovi setovi pored klasičnog R'n'B obojeni su i funk, discko, 80’s, House, Mashup tonovima i drugim sličnim podvrstama. Trenutno drži rezidenturu u klubu DOT u okviru serijala žurki sredom “Cherry on Top” sa Leom Davogić.

BKO se muzikom bavi od 2002. godine kada je više bio fokusiran na žanrove poput drum’n’bassa i breakbeata, dok u poslednje vreme najviše radi party klasike bez žanrovskih ograničenja. Zanimljivost s početka njegove karijere je podatak da je 2010. godine osvijio takmičenje koje je organizovao Sevdah Baby za remix, a bio je resident klubova Plastic i Mint. BKO je inače grafički dizajner, a radi i grafičku animaciju za MC Sajsi , koja se može videti u njenom spotu ‘’Antifa kučke’’.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :