Vedran Ferizović Trio, Dingospo Dali, Tús Nua at Knap Club

Datum objave:03.12.2019

Pročitano:438 puta

Datum održavanja: 05.12.2019 - 07.12.2019

Lokacija: Beograd

Ovog vikenda, program Knap Club-a obuhvata:

Trio Vedrana Ferizovića
Četvrtak 5. decembar, 21h

Vedran Ferizović Trio nastaje 2014. godine. Za muzičke i tekstualne ideje uzima se kantautorski rad Vedrana Ferizovića i nekolicinu pesama benda JAL (Josip A Lisac) koje bend ređe izvodi.
Tekstovi pokrivaju polja ljubavnih, urbano-filozofskih i socijalnih tema izražavajući se raznolikim stihom, sentimentom, ironijom, prepričavanjem, šalom, rodoljubljem, itd. Muzika je stilski prilagođena tekstu pa samim tim i ona varira u pogledu harmonije, ritma, melodije, mira i nemira. Sa Vedranom Ferizovićem nastupaju Ervin Malina (kontrabas) i Vasa Vučković (klarinet).

 Ulaz 300 rsd
Više informacija kroz FB Event: Vedran Ferizović Trio / Knap Club
___________________________

Dingospo Dali /+ gost Bilbord/
Petak, 6. decembar, 21 h

Dingospo Dali je alternativni rok sastav, osnovan 2011. godine u Beogradu. Melanholičan i strastven originalan je spoj altroka i popmistike koji na autentičan način spaja groove ritam sa nežnim vokalnim i gitarskim deonicama. Podeljen u delove to je sastav koji je sposoban da zaleluja, polomi, tantrično pristupi ili te romantično zamisli. Jedan od nekolicine koji s takvim stavom ulazi u žanrovski klinč bez opterećenja i sadrži dozu besa koja uvlači u disciplinovanu meditaciju koja koncerte ovog benda čini jedinstvenim iskustvom. Dingospo Dali najavljuje i novi album pod nazivom "O nečemu lepom" u izdanju Long Play-a, koji se očekuje do kraja ove godine.
Bilbord je beogradski bend koji posle perioda neaktivnosti izlazi na scenu i najavljuje novi singl i zvuk. Neopterećen žanrovskim podelama, ova grupa meša svoje ambijentalne zvukove i aranžmane, trasirajući svoj unikatni stil sviranja. Publika će imati priliku da čuje neke od novih pesma koje su inspirisane dešanjima unutar i oko benda.

 Predprodaja: 300 rsd Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd
Na dan koncerta 500 rsd
Više informacija: Dingospo Dali / + Bilbord / Knap Club
_________________________

Tús Nua /+ gost Makonnen./
Subota, 7. decembar, 21 h

Tús Nua je spoj post-rocka, shoegaze-a, a trenutno je sa sedištem u Zagrebu, trenutno rade na svom drugom albumu. Tús Nua su Jordi Ilić (gitara / vokal / sinths) su Jelena Božić (gitara / vokal / sinths). A na ovom koncertu dolaze kao četvorka.
2018. njihov album "Horizons" uzima poznato i nepoznato iz svakodnevnog života i pretvara ga u atmosfersku muziku sa kratkim tekstovima i dvosmislenim značenjima, vodeći vas na putovanje koje možete iskusiti na stotine različitih načina. Album je predstavljen na mnogim muzičkim top listama kao (jedan od) najboljih albuma 2017. godine, uključujući muzika.hr, miketa.net, ziher.hr, terapija.net, Radio Študent, beehipe i mnoge druge. Pesma „Fight!" sa ovog albuma predstavljena je na KEXP-u kao pesma dana 9. januara 2018. U januaru 2018. godine, Tus Nua je takođe postala deo izdavačke kuće Veltraum-Val Records u Seattlu, koja je izdala svoj album "Horizons" na kaseti u maju 2018.

Makonnen. je dvojac, specifičan spoj elektro/dub/rege muzike koja je za pet meseci postojanja uspela da nadje svoju publiku i integriše se na muzičkoj mapi.

 Ulaz 400 rsd

Više informacija kroz FB Event: Tús Nua / + Makonnen. / Knap Club


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :