VEČERAS POČINJE KONTAKT 2019

Datum objave:20.03.2019

Pročitano:2111 puta

Datum održavanja: 20.03.2019 - 23.03.2019

Izložbom Mixtape, autorke Vesne Pavlović, večeras se u Marsh Open Space-u (Cetinjska 15) otvara treći Kontakt, regionalna manifestacija posvećena muzičkom biznisu. Izložba se otvara 19:00 časova.

 

Kontakt konferencija 2019

Kontakt 2019, koji se održava od četvrtka 21. marta do subote, 23. marta, održaće se ne 15 lokacija, a kroz 82 programa predstaviće se 130 učesnika (pojedinaca i organizacija) iz 14 zemalja.

Kontakt 2019 ove godine predstavlja tri programske celine, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike:

Konferencija – panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu, i pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti
Ekspo – specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen festivalima i muzičkom biznisu koji se održava u Subbeernom centru
Muzički program - ove godine čine koncerti u zoni Cetinjske ulice i u Hali sportova “Ranko Žeravica”. 

KONTAKT KONFERENCIJA počinje u četvrtak u 10h pre podne. Na panelima, predavanjima i radionicama učestvovaće predstavnici najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala iz regiona, predstavnici institucija, muzičkih kuća, menadžera i ostalih muzičkih radnika.

KONTAKT KONFERENCIJA ove godine izdvaja nekoliko tema:
• Kako napraviti uspešan festival
• Kako voditi uspešan festival
• Finasiranje velikih manifestacija u regionu
• Music copyright
• Artisti i menadžeri - novi i stari trendovi u muzičkoj industriji
• Istorija i stvarnost najvećih svetskih festival
• Diskografija - Povezivanje u regionu
• Usklađivanje zakona o autorskim pravima sa EU regulativama
• Regionalni kulturni centri i klubovi
• Radio u digitalnoj eri

Ovogodišnji Kontakt proširen je na još jedan segment, a to je ekspo deo.
Kontakt EXPO 2019 će publici, učesnicima i gostima konferencije i muzičkih programa u Cetinjskoj dati uvid u naša vina, rakije, mlečne i mesne proizvode, najvišeg kvaliteta. Smešten u rustični ambijent Subbeernog Centra, koji predstavlja gotovo idealno mesto za transparentno ritualne hedonističke obrede, KONTAKT EXPO ove godine imaće premijeru. Krucijalni segment podruma stare pivare u Skadarliji idealno je mesto za demonstraciju onog najboljeg što imamo.
Kontakt EXPO trajaće tri dana, od 21. do 23. marta, od 15h do 23 časa.

KONTAK MUSIC večeras predstavlja Aleksandru Duende u Dvorištancetu, Do The Mathe u Zaokretu, bend Supersi u klubu Bluz i pivo, The Neighbors u Berlin Monroe, kao I koncerte već poznatih bendova M.O.R.T. u Subeernom centru i The Trigger , S.U.S. i Moreuz u klubu Elektropionir.

Glavni deo muzičkog programa dešava se u Hali sportova “Ranko Žeravica”, gde 22. marta nastupaju Paribrejkers, čiji su gostimladi i sve popularniji beogradski bend – Turisti.
Već sledećeg dana, u subotu 22. marta u Hali sportova nas čeka svirka tri velika domaća benda, koji nikada ranije nisu deliki binu: Eyesburn, Goblini i Zoster.
Među headlinerima klubova u Cetinjsoj 15, Elektropionir i Subbeerni centar izdvajamo: Urban & 4, John Spencer & The Hit Makers, riječki FIT, IrieFM, Stray Dogg, Stereo Banana, Helem Nejse, Jufkamental…

Kontak 2019 i ove godine organizuju Marsh Production i Odličan Hrčak uz veliku pomoć Heineken Srbija, Jack Daniels, Red Bull, Rubin, OFPS, kao i velikog broja prijatelja iz medija.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :