Veče za Milana i Magi u Galeriji Polet

Datum objave:16.09.2018

Pročitano:1473 puta

Datum održavanja: 19.09.2018

Lokacija: Beograd

U Galeriji Polet, u saradnji sa udruženjem "Deca iz vode" će, u sredu, 19. septembra od 18h, biti održano veče posvećeno Milanu Mladenoviću i Margiti Stefanović, članovima kultne jugoslovenske rok grupe Ekatarina Velika.

U Galeriji će biti otvaranje izložbe fotografija članova udruženja "Deca iz vode", posvećenih Milanu, Magi i EKV-u.

 Na tribini će govoriti Aleksandar Žikić, autor knjige "Mesto u mećavi - Priča o Milanu Mladenoviću", Dušan Vesić, autor biografije "Magi - Kao da je bila nekad" i Petar Janjatović, autor "YU rock enciklopedije". O počecima Milanove karijere i njegovim tinejdžerskim danima govoriće Mikica Stefanović, član i osnivač grupe "Limunovo drvo".

Pored razgovora sa autorima posetioci će moći i da kupe knjige po promotivnoj ceni, a nakon tribine sledi nastup članova projekta "Deca iz vode" i beogradskih muzičara koji će u akustičnom setu dočarati pesme EKV- a, a specijalni gost je i Mikica Stefanović koji će za publiku odsvirati nekoliko pesama.

Ovim događajem biće obeleženo 60 godina od rođenja Milana Mladenovića (21.9.1958) i setiti se Magi Stefanović, koja nas je napustila 18.9.2002. Beogradski umetnici će, zajedno sa poštovaocima kultnog EKV-a, odati počast jednima od najvećih ikona rokenrola osamdesetih.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :