Veče stand up komedije StandUp li li li li li li

Datum objave:05.03.2014

Pročitano:4924 puta

Datum održavanja: 01.04.2014

Lokacija: Dvorana Doma Sindikata

Veče 9 komičara iz Srbije i regiona: Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić i Nikola Silić (Standup.rs) Marina Orsag i Domagoj Pintarić (HR) ,Saško Kocev (MK) ,Tin Vodopivec (SLO)O komičarima:
Srđan Dinčić je duhovit i zahtevan. Zahteva od sebe da uvek bude još duhovitiji, pa publika to oduševljeno prihvata.

Nenad Danilović aka Nesha Bridges važi za čoveka sa hiljadu glasova (u glavi) a jedan je od najboljih imitatora na našim prostorima. Nastupa već više od tri godine, a poznat je po imitacijama životnih situacija i ljudi koje srećemo svakodnevno.

Jelena Radanović je jedina stand up komičarka organizacije Standup.rs, sociolog po struci, stand up komičarka po uverenjima a radio voditelj svakog četvrtka na Radiju Beograd 1.

Aleksandar Perišić je čovek koji se nikada nigde nije uklopio- osim u stand up komediji. Ko je gledao njegove nastupe zna i zašto. Vešto barata sa crnim humorom, i reakcija publike je uvek ista - zapamte ga.

Nikola Silić ne ustaje od kompjutera a mi smo mu za to zahvalni jer svoj humor zasniva na poznavanju interneta, televizije i kinematografije. Pokušao je da bude alkoholičar, ali mu nije uspelo.

Marina Orsag je prva hrvatska stand up komičarka, a za nju svakako važi izreka "otrov se drži u malim bočicama". Bez dlake na jeziku.

Domagoj Pintarić vas uvek zasmejava zato što ga sve "živcira". Od svega toga što je "živciralo" Domagoja Pintarića, nastao je jedan od najboljih stand up nastupa u regionu.

Saško Kocev dolazi iz Makedonije gde se najviše bavi glumom i u tome je veoma uspešan. Mi ovde volimo da ga vidimo za mikrofonom, kao stand up komičara, jer je to izvođač koji ne mora ništa da kaže, a da ima fenomenalan nastup.

Tin Vodopivec stiže iz Slovenije i bavi se stand up komedijom više od osam godina. Kao iskusan komičar, imao je najviše nastupa od svih u regionu, a na ovoj večeri će vam se predstaviti kao voditelj programa.

Producent i promoter programa: www.standup.rs; standup@standup.rs

Organizacija Standup.rs organizuje na Svetski dan šale iznenađenje za sve ljubitelje stand up komedije. Pravo festivalsko veče, gde učestvuje čak devet komičara iz Srbije i regiona održaće se 1. aprila u Dvorani Doma Sindikata.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :