VEČE STAND UP KOMEDIJE

Datum objave:24.07.2014

Pročitano:4705 puta

Datum održavanja: 26.07.2014

Lokacija: Letnja bašta Doma omladine, Pančevo

U subotu, 26. jula, sa početkom u 21 čas publiku će zabavljati majstor „crnog humora“ Aleksandar Perišić, koji je već više od tri godine stalni član organizacije Standup.rs kao i jedina komičarka u organizaciji Standup.rs – Jelena Radanović. Karte po ceni od 150 RSD mogu se kupiti u Malom klubu Doma omladine Pančevo, Svetog Save 10, od ponedeljka do petka, od 12h do 18h.

 


Aleksandar Perišić o sebi:

 

„Omega-Mužjak našeg vremena. Nedefinisan – nije ni prošao pored teretane. Prošao kroz desetak romantičnih veza i isto toliko brakorazvodnih parnica. Jedna devojka mu je rekla: “Kakav si to čovek? Dam ti prst, ti hoćes celu ruku!” Tad je shvatio da posao ginekologa nije za njega. Sada je profesionalni vozač, velter kategorije. Posle prvog stand up nastupa trajno oslobođen vojne obaveze. Tolerantan na laktozu i na aflatoksin. Radio u agenciji za osiguranje gde je osigurao sve sem svog finansijskog spokoja. Želi da postane novi Richard Pryor, već je počeo sa tretmanima pigmentacije. Stand up mu je omogućio da proširi krug ljudi koji ga ne podnose, sastanke Anonimnih Alkoholičara u svim bivšim jugoslovenskim republikama, kao i nebrojene prilike da shvati da ovaj posao nije za njega. “

 

Na njegove nastupe nije preporučljivo dovoditi maloletne osobe, srčane bolesnike, osobe koje su preživele neku stresnu situaciju, menadžere, novinare, pilote, mašinovođe, oficire i pitomce vojnih škola i akademija, metaloprerđjivače, ribolovce, sveštena lica, Mirka Canglu sa Voždovca, ljude koji dele flajere na ulici, ambasadora Meksika, usamljenike, šaptače psima, apotekare, vilenjake iz Gospodara Prstena, zanatlije, vidovnjake, bilo koga ko je rođen na teritoriji opštine Varvarin, frizere, Tozovca, studente kontrabasa sa Akademije u Bukureštu… (lista nije konačna, update će uskoro uslediti)


Jelena Radanović

 

Jedina komičarka u organizaciji Standup.rs za sebe je rekla:

 

Široj populaciji poznata po tome što je 11. 03. 2004. bila redar u sremskomitrovačkoj Gimnaziji. Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma.

 

O svojim standup počecima rekla je sledeće:

 

Stand upom se bavim već 530 dana, imala sam 86 zvaničnih nastupa, što znači da nastupam u proseku na svakih 6, 16 dana ili 4,9 puta mesečno. Na fakultetu sam imala desetku iz statistike, ali ne volim da se hvalim time. Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila: Borosane preko sindikata.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :