VEČE STAND UP KOMEDIJE

Datum objave:05.02.2014

Pročitano:4553 puta

Datum održavanja: 08.02.2014

Lokacija: Dom Omladine, Pančevo

Dom omladine Pančevo u saradnji sa Standup.rs organizuje veče Stand Up komedije, u subotu, 8. februara sa početkom u 21 čas, u dvorani “Apolo” Tom prilikom nastupiće Jelena Radanović i Srđan Dinčić. Publika u Pančevu prvi put će imati priliku da prisustvuje jednom ovakvom događaju.

Stand up

Jelena Radanović

Široj populaciji poznata po tome što je 11. 03. 2004. Bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji. Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma. O svojim standup počecima rekla je sledeće: “Stand upom se bavim već 530 dana, imala sam 86 zvaničnih nastupa, što znači da nastupam u proseku na svakih 6, 16 dana ili 4,9 puta mesečno. Na fakultetu sam imala desetku iz statistike, ali ne volim da se hvalim time.” Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila:
“Borosane preko sindikata.”

Srđan Dinčić

Srđan Dinčić je jedan od najpoznatijih stand up komičara u regionu, toliko poznat da i njegov alter ego Sablasni kosač ima kanal na Youtube. Za sebe je rekao: „Ja sam stand up komičar…Ili kako ”moderni” ljudi vole imenom da daju na značaju svom zanimanju, ja sam menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa. O mnogo stvari u životu pojma nemam ali me to ne sprečava da o svemu kažem svoje mišljenje. Jednostavno ne dozvoljavam da moja genijalnost poklekne pred takvom preprekicom kao što je potpuno neznanje. Volim svoj posao jer da se ne lažemo, nije preterano težak. Ali da se sretnem sa minerom iz rudnika uglja kome radni dan prolazi u mraku pod zemljom uz eksplozije, odrone i uz radosti koje donose otrovni gasovi metan i ugljen-monoksid, rekao bih mu ”E prijatelju lako je tebi, malo puckaš dinamitom, malo čeprkaš krampom, a ja moram sat vremena da pričam fore u mikrofon, najčešće pred gomilom nasmejanih lepih devojaka i onda još dođe konobar pa mi uvali mlako pivo da pijem dok sam na sceni… Ma užas.“

http://www.facebook.com/srdjanincicstandup

Karte su u pretprodaji na biletarnici dvorane Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo. Radno vreme biletarnice je od 12h do 18h, subotom od 14h do 18h. Cena karte iznosi 150 RSD.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :