Veče Nick Cave-a u Blue Moonu

Datum objave:10.02.2014

Pročitano:3284 puta

Datum održavanja: 12.02.2014

Lokacija: Blue Moon, Beograd

Blue Moon music pub pokreće serijal večeri pod nazivom " Blue Moon Cafe presents - ", posvećen muzičarima i grupama, koji su ostavili dubok trag na svetskoj muzičkoj sceni. Prvo takvo veče biće organizovano u sredu 12. februara od 21h, i biće posvećeno radu Nick Cave-a, dok nas u februaru očekuju još dva takva događaja posvećena Kurtu Cobain-u i grupi The Smiths.Karijera Nick Cave-a je počela radom u grupama The Boys Next Door i The Birthday Party, da bi tačno pre 30 god. nastavio rad kao Nick Cave & The Bad Seeds. Karijera još uvek traje i prepuna je albuma, nagrada, singlova, kvalitetnih i kultnih pesama i uspešnih turneja, a 2008 je nastupio u punoj beogradskoj Areni.

Veče će se sastojati iz tri dela. U prvom delu od 21-23h biće video projekcije filmova, dokumentaraca i koncerata, Od 23h će moderator dati kratki osvrt na rad Nick Cave-a a svi posetioci će moći da učestvuju u razgovoru. Posle toga će na preslušavanju biti najbolje pesme i najveći hitovi Nick Cave-a, u čijem izboru će moći da učestvuju posetioci postovanjem želja u eventu i u klubu.

Moderator večeri biće Aleksandar Sale Ilić, muzički saradnik nekoliko radio stanica, časopisa i magazina i višegodišnji urednik berze ploča i diskova.

Ulaz je slobodan, a veče će proteći u prijatnom druženju i opuštenoj cafe atmosferi.

Blue Moon, Zmaj Jovina 4 (50m od Knez Mihajlove, pasaž).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :