Veče mode i baleta: 17 mladih dizajnera pred kraljevačkom publikom

Datum objave:13.12.2016

Pročitano:7463 puta

Datum održavanja: 17.12.2016

By:Marina Đorđević

Lokacija: Dom vojske Kraljevo

Savet za mlade grada Kraljeva organizuje Veče mode i baleta, manifestaciju koja ima za cilj da predstavi kreativne mlade ljude i podrži razvoj omladinskog preduzetništva na teritoriji Raškog okruga. Događaj će biti održan u prostorijama Doma vojske u Kraljevu 17. decembra sa početkom u 19:00h. Ulaz je besplatan.

 

Modna revija u Kraljevu

Priliku da na modnoj pisti prezentuju svoje modele imaće 11 dizajnera iz Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške: Bojana Dolamić, Danka Karović, Dasha fashion, Suknja, ti & ja, Brik, Libuel, Prik, Rita, Nataša Župac, naca tačka i Mira Pendić. Osim modne revije, u holu Doma vojske biće izloženi štandovi mladih preduzetnika iz Kraljeva: Born to shine jewelry, Wooddhism, Atelje venčanica Queen, Radionica Žvrlja, Nana Decoration&Photography, Vilin Dar i Mikijato.

“Na ovu ideju smo došli kako bismo kreativnim mladim ljudima omogućili da prikažu svoje stvaralaštvo i poslovne ideje. Želeli smo da pokažemo da nije sve što vredi samo u Beogradu. Većina njih radi već nekoliko godina i pokazuje poslovnu održivost. Preduzetništvo mladih predstavlja razvojni potencijal svake lokalne zajednice i zato bi trebalo da ga podrže i lokalne i republičke institucije” ističe organizator događaja i član Saveta za mlade grada Kraljeva, Vladimir Raković.

 

Modna revija u Kraljevu


On dodaje i da se organizacija ove manifestacije realizuje bez budžeta, ali uz veliku pomoć Turističke organizacije Kraljevo, pozorišne trupe GrupaGrupa, pekare DonDon, Vode Bristol, cvećara Neca i Florela, hotela Turist, Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Kraljeva, kao i mnogih frizerskih i kozmetičkih salona iz Kraljeva.

 

Informacije o događaju i njegovim učesnicima možete pratiti na Facebook stranici Modna revija – Kraljevo


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :