Važno obavještenje - Banjalučki bend predstavlja spot za singl "Žene"

Datum objave:31.07.2012

Pročitano:3841 puta

Bend Važno obavještenje predstavlja spot za singl "Žene"
 
Banjalučki bend Važno obavještenje s ponosom predstavlja najavni singl i spot za debitantski album koji izlazi u septembru.


 
Pesma „Žene“, najavljuje prvi album „Uvijek za! (Protiv ne!)“. Autor teksta i muzike je gitarista benda Đorđe Knežević, aranžman potpisuje bend Važno obavještenje, a za kompletnu audio produkciju pobrinuo se Studio Digital Boyler. Članovi benda posebno su ponosni na saradnju sa vrsnim banjalučkim pijanistom Arsenom Čarkićem, koji je pesmi dao poseban pečat.
 
Bend je osnovan 2007. godine. Ideja je bila da bend sa jakim autroskim pečatom bude sredstvo kojim će njegovi članovi izražavati svoje stavove, strahove i viđenje stvari i dešavanja oko njih. Bend u traženju svog autentičnog izraza kombinuje ska i rock sa povremenim regge ritmovima, ali ono što ih posebno izdvaja je prirodan zvuk violine na klasičnu rock postavu. Na nastupima uživo trude se da proizvedu što veću dozu plesnog ritma uz koji publika mož̌e uživati.
 
Bend je nastupao na mnogim festivalima i u klubovima ex Yu, a binu su delili sa veličinama poput UK Subs (UK), Kultur Shock (USA), Yu Grupa (SRB), Letu štuke (BIH), Sopot (BIH), Alogia (SRB), Dado Topić (HR).
 
Bend čine: Slobodan Lazičić i Đorđe Knežević– vokal, gitara, Stanko Raljić́ - bubnjevi, Nikolina Devura – violina i Aleksandar Babić́ – bas gitara.
 
Pogledajte i poslušajte spot na ovom linku:
 
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :