Vandalism slavi prvi rođendan

Datum objave:17.11.2016

Pročitano:4100 puta

Datum održavanja: 18.11.2016

Lokacija: Klub DOT

Nakon fenomenalnog otvaranja druge sezone i rekordne posećenosti, brend Vandalism poziva fanova naproslavu prvog rođendana u petak 18. novembra u klubu DOT.

 

Belgrade Vandalism


Povodom obeležavanja godinu dana postojanja brenda, pored fantastičnog Lineupa koji pored Vandal Stevea i Cavina Viviana čine i DJ DIMA, bivši rezident najvećeg party karavana u Srbiji (Serbia Dance Tuninga) i Miloš Stankić, najtraženiji EDM DJ Bosne I Hercegovine. Organizatori pripremaju brojna iznenađenja, a tu će biti i torta koju će podeliti na jedan specifičan način.


Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 dinara, dok ćete na ulazu moći da je kupite po ceni od 250 dinara. Informacije i rezervacije: 062 15 222 10 ili u inbox stranice Belgrade Vandalism.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :