VANDALISM se oprašta od zimske sezone u klub DOT

Datum objave:04.05.2016

Pročitano:4561 puta

Datum održavanja: 07.05.2016

By:Stefan Trikić

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Ekipa VANDALISM-a oprašta se od zimske sezone progressive house žurkom koja će se održati u subotu 7. maja u klubu DOT. Ljubitelje EDM zvuka čekaju setovi čak šest izvođača. 

 

Vandalism u DOT-u

 

Pored Cavina Viviana i rezidenta ovog brenda, Vandal Stevea, VANDALISM će ugostiti i dva di-džeja iz Šapca, DJ Dimu i DJ Igora D. U pitanju su dva momka koji su na sceni već dugi niz godina, a iza sebe imaju nastupe na manifestacijama kao što su Exit Festival, Serbia Dance Tuning, Green Future Festival, Serbia Color Festival itd. U warm up-u će se naći mladi i talentovni DJ Milhouse, dok će Vibe Out svojim setom zvanično staviti tačku na fenomenalnu zimsku sezonu.

Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih di-džejeva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri. Za svega šest meseci privukao je veliku pažnju ljubitelja ovog zvuka.  Ponosni smo što možemo da kažemo da je VANDALISM prvi brend ovog tipa koji je dobio priliku da se publici predstavi vikendom, u ovom slučaju će to biti petak.

Zašto EDM?

Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 dinara, dok ćete na ulazu moći da je kupite po ceni od 250 dinara (garderoba se ne naplaćuje).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :