VANDALISM RETRO GROOVE: Povratak u zlatno doba house muzike

Datum objave:17.03.2017

Pročitano:3654 puta

Datum održavanja: 23.03.2017

By:Stefan Trikić

Lokacija: DOT

Ekipa Vandalisma rešila je da vam na narednom događaju koji je zakazan za četvrtak, 23. mart priredi nešto malo drugačije od onoga na šta ste navikli.

 

Vandalism Retro Groove

- Iako se stalno trudimo da prezentujemo novu muziku bookirajući različite izvođače, sada smo rešili da priču skroz preokrenemo.
VANDALISM RETRO GROOVE je žurka koja će nam pomoći da se vratimo u period 2005 - 2010. godine, poznatije kao "zlatno doba house muzike." Svi vrlo dobro znamo da je to period kada su nastali neki od najvećih hitova elektronske muzike, koji se i dan danas vrte i koji nikada neće izaći iz mode  - kažu organizatori. 


Svi vrlo dobro znamo da je to period kada su nastali neki od najvećih hitova elektronske muzike, koji se i dan danas vrte i koji nikada neće izaći iz mode.

Koliko ste puta želeli da se vratite u prošlost i proživite nešto opet? Zato 23. marta dođite u DOT, doživite #throwback i učinite sve ispočetka, ispravite stare greške ili ih ponovite, uz naš vremeplov  VANDALISM RETRO GROOVE žurke.

Line Up:
Soul Mark
Dima
Cavin Viviano
Vandal Steve

Šta je Belgrade Vandalism?

Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?

Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte u pretprodaji 200 dinara, na ulazu 250 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :