Barutana klub Beograd

VANDALISM 4 LIFE: Humanitarna žurka u klubu DOT

Datum objave:08.12.2016

Pročitano:3533 puta

Datum održavanja: 10.12.2016

Lokacija: Klub DOT, Beograd

10. decembra će EDM Party brend VANDALISM u saradnji sa festivalom Dance 4 Life i Pošto Život organizovati humanitarnu žurku u klubu DOT pod nazivom VANDALISM 4 LIFE!!! Cilj ovog eventa je da pored dobrog provoda dodatno obezbedimo sredstva koja su trenutno neophodna za lečenje Marija Jurešića koji boluje od malignog melanoma IV stepena.

 

VANDALISM 4 LIFE: Humanitarna žurka u klubu DOT

Sve što je potrebno jeste da SAČUVATE karte za Dance 4 Life Festival, jer će one ujedno biti I ulaznice u klubu DOT. Sve što je potrebno jeste da na ulazu u DOT pokažete kartu i pošaljete poruku sadržine 188 na broj 3030.
Za one koji nisu posetili festival, cena karte na ulazu iznosiće 250 RSD.

Line Up:


Stereo Republic
Cavin Viviano
Vibe Out
Aero
Oli
Vandal Steve

Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Za sve informacije pratite zvanicnu stranicu Belgrade Vandalism ili na broj 062 15 222 10

COME, FEEL & CAUSE!!!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :