VAN GOGH i VIP novo pojačanje Šabačkog letnjeg festivala

Datum objave:13.04.2016

Pročitano:4319 puta

Datum održavanja: 29.07.2016 - 31.07.2016

By:Sanja Milovanović

Lokacija: Šabačka tvrđava, Šabac

Van Gogh i hip hop duo VIP nova su pojačanja na Šabačkom letnjem festivalu, koji će se na Šabačkoj tvrđavi održati od 29. do 31. jula. 

 

Van Gogh na Šabačkom letnjem festivalu

Jedan od najvećih rok sastava sa ovih prostora i dvostruki dobitnik MTV Best Adria Act nagrade, VAN GOGH, ove godine obeležava 30 godina karijere. Za ovako veliki i značajan jubilej bend je spremio brojna iznenađenja, među kojima je i novi album pod nazivom „Ako stanemo, gubimo sve“, koji će se pojaviti 17. aprila. Na njemu se nalazi 12 poznatih hitova, ali u novom aranžmanu. Kako to zvuči uživo, posetioci Šabačkog letnjeg festivala čuće u subotu, 30. jula na Jelen Main Stage-u.

 

VIP na Šabačkom letnjem festivalu

Pioniri novog talasa hip hop scene, Relja Milanković (Reksona/Demian) i Ivan Jović (Ikac), koji čine sastav VIP, takođe će nastupiti u subotu na glavnoj bini festivala – Jelen Main Stage-u. Njihov album „Ekipa Stigla” je jedan od retkih klasik albuma domaće scene koji je uspotavio nove standarde produkcije, izvođenja i promovisanja domaćeg hip hopa, a sudeći prema objektivnim merilima to je najtiražnije hip hop izdanje sa početka novog milenijuma u Srbiji!

Šabački letnji festival će se ove godine održati po 14. put. Od 29. do 31. jula, na JELEN MAIN STAGE bini nastupiće Bajaga i nstruktori, Van Gogh, Hladno Pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim Izazvan, Atheist Rap i VIP, dok će na Party Areni svoje DJ setove "vrteti"  Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers,

Calvera & Manya i Groovyman.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :