Klub Barutana Beograd

VAMPIRI pred rođendanski koncert objavili novi spot za pesmu PUT ZA PRAVI PUT!

Datum objave:23.04.2015

Pročitano:5191 puta

Datum održavanja: 25.04.2015

Lokacija: Božidarac, Beograd

Pred veliki rođendanski koncert koji će održati u Božidarcu ove subote, 25. aprila, Vampiri su objavili i novi spot - prvi video rad posle 17 godina! Spotom za novu pesmu ,,Put za pravi put" Vampiri zaokružuju prvih 25 godina rada i ulaze u sasvim novu etapu stvaralaštva!

 ,,Put za pravi put" je prvi singl koji su Vampiri ekranizovali od davne 1998. godine. Novom pesmom ovaj kultni beogradski bend najavljuje i novi album koji planira da objavi tokom godine, te će publika imati još štošta da vidi i čuje od jedinstvene rockabilly atrakije koja i posle dve i po decenije ima šta da kaže i pokaže!

U novoj pesmi i novom spotu je ,,neki fin i nasmejani svet", baš onakav kakav će se okupiti u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu, u subotu, 25. aprila, kada će Vampiri prirediti koncertni spektakl povodom svog 25. rođendana. Na rođendanskom koncertu nastupiće i grupe Exeri i The Few Fellas.

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, ne veče koncerta, ulaznice koštati 600 dinara.

Vračar Rocks festival i ovog vikenda nastavlja sa bogatim koncertnim programom!


Veče pre nastupa Vampira, u petak, 24. aprila, u Centru za kulturu Božidarac nastupiće čuveni Jarboli i supergrupa Crvi. Ulaznice i za ovaj događaj koji se dugo čekao, dostupne su po pretprodajnoj ceni od 500 dinara takođe u Felix Shopu, dok će na veče koncerta, ulaznice koštati 600 dinara.

Put za pravi put je baš onaj koji nas ovog vikenda vodi ka Božidarcu i Vračar Rocks festivalu!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :