Barutana klub Beograd

Valternativna ekipa i ovog četvrtka u klubu DOT

Datum objave:31.10.2016

Pročitano:3865 puta

Datum održavanja: 03.11.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Valternativnu ekipu će ovog četvrtka 03.11.2016. zastupati Johnny Big Ood, Peca (bez pereca) i Teo Trunk. Kao i prošlog puta pružiće vam priliku da uživate u najboljim zvucima disco, nu disco, tech house i house muzike. 

 

Valternativa
 

Valternativa radio, skraćeno Var je projekat mlade ekipe Valjevaca, grupe vizionara koje spaja muzika. U želji da okupe ljude sličnih ideja Vlada Stojanović, Bane Nikolić, Nikola Vučićević i Aleksandar Marković, sve DJevi, u saradnji sa voditeljem i muzičarom Urošem Krvokapićem osnovali su radio. Njihova vizija se zasniva na konceptu da je muzka iznad svega, da žanrovski nije ograničena i da spaja sve. 


Sa namerom da izraze sebe i stvore nešto novo pokrenuli su online radio na kome slušaoci mogu proputovati kroz različite dimenzije novih muzičkih pravaca ali i već poznatih žanrova poput jazz-a, funka, soula, disco-a, house, hip hop-a, r’n’b-a. Klub DOT vas poziva na sasvim novi koncept žurki četvrtkom pod parolom #podržidomaće u epizodi Valtrenativa Radio.


Svi oni koji budu bili na režimu uštede energije jer ipak je radni dan, tu je Red Bull da vas okrepi po promo ceni od 200 dinara.

Valternativu možete pratiti i slušati ovde:
http://valternativa.com/
https://www.facebook.com/valternativaradio/
https://www.mixcloud.com/Valternativa_Radio/
https://twitter.com/valternativava

Ulaz je besplatan i zato #podržidomaće!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :