Valternativa: Bdat Džutim, Bruce Hullter i Alex Mark u klubu DOT

Datum objave:18.10.2016

Pročitano:4327 puta

Datum održavanja: 20.10.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Ovog četvrtka u klubu DOT čeka vas Valternativa žurka na kojoj će nastupiti Bdat Džutim a.k.a Timbe, Bruce Hullter i Alex Mark.

Valternativa radio, skraćeno Var je projekat mlade ekipe Valjevaca, grupe vizionara koje spaja muzika. U želji da okupe ljude sličnih ideja Vlada Stojanović, Bane Nikolić, Nikola Vučićević i Aleksandar Marković, sve DJevi, u saradnji sa voditeljem i muzičarom Urošem Krvokapićem osnovali su radio. Njihova vizija se zasniva na konceptu da je muzka iznad svega, da žanrovski nije ograničena i da spaja sve.

 

Valternativa

Sa namerom da izraze sebe i stvore nešto novo pokrenuli su online radio na kome slušaoci mogu proputovati kroz različite dimenzije novih muzičkih pravaca ali i već poznatih žanrova poput jazza, funka, soula, disca, house, hip hopa, r’n’b-a. Klub DOT vas poziva na sasvim novi koncept žurki četvrtkom pod parolom #podržidomaće u epizodi Valtrenativa Radio.

Valternativna ekipa će ovog četvrtka 20.10.2016. ugostiti jednog od članova sastava Bad Copy, funky gurua Bdat Džutima aka Timbe, zatim onog što muzikom skida Bruce Hulltere i masterminda Alex Marka. Kao i prošle nedelje pružiće vam priliku da uplovite u svet funka, breaksa, ghetto funka, glitcha i hip hopa i nezaboravno se provedete!


Valternativu možete pratiti i slušati ovde i na mixcloudu.
 

Ulaz je besplatan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :