Barutana klub Beograd

Uspešno završen četvrti Sonus festival

Datum objave:29.08.2016

Pročitano:4592 puta

By:Lana Borić

Lokacija: Plaža Zrće, ostrvo Pag

U petak uveče, nakon pet dana i pet noći odlične elektronske muzike, super pozitivne energije i uzavrele atmosfere, završilo se četvrto izdanje Sonusa.

 

Sonus 2016 / Foto: Kidkutsmedija

Sonus 2016 / Foto: Kidkutsmedija

 

Posetioci u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso na plaži Zrće i partyjima na brodu, su uživali u nastupu oko 60 inostranih i domaćih, među kojima su svetske zvezde poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Setha Troxlera, Marca Carole, Adama Beyera, tINI, The Martinez Brothers, Rodhada, Sama Paganinija, Pan-Pota, Dubfirea, Maceo Plexa i mnogih drugih.

 

Sonus 2016


Čak ni kiša i jaki vetar koji je zahvatio festival prvog dana, nije uspio obeshrabriti verne posetioce koji su ostali do kraja, plesati s rukama u vazduhu i s osmehom dočekivali jutra. Festival je zatvorio tradicionalni 24-satni after party u klubu Kalypsu gde su nastupili Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Binh, Cabanne i par neplaniranih gostiju od kojih i Seth Troxler.

 

Sonus 2016 / Foto: Kidkutsmedia

Foto: Kidkutsmedia


Festival je posetilo desetak hiljada ljudi iz celog sveta od kojih je u odnosu na prethodne godine došlo puno više gostiju iz Francuske, Nemačke, Španije, Holandije, Italije i cele naše regije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :