Uskoro novi film Branka Radakovića pod imenom ''Marketing''

Datum objave:18.01.2018

Pročitano:1268 puta

Lokacija: Beograd

Ovih dana pojavio se trejler za novi film Branka Radakovića koga je nazvao ''Marketing''. Za nepuna 24 sata nakon što se najava našla na You Tube-u, već ju je videlo preko 1000 ljudi.

Kako i sam naziv kaže, glavna tema je marketing, a Radaković ga je snimao u periodu 2016. i 2017. na više lokacija u Beogradu, Paraćinu, Kikindi, Zagrebu i Splitu.

 


Do leta bi trebalo biti završena postprodukcija, a ovo je šesti po redu dugometražni film hiperproduktivnog autora koji se pored filma bavi i rok muzikom, poezijom i slikarstvom.

Ono što je zanimljivo za ovo ostvarenje je i to što se Radaković pored uloge snimatelja, scenariste, montažera i reditelja, potpisuje i kao kompletan autor muzike i tekstova. Nedavno mu je izdat prvi solo album pod nazivom ''Pakovanje'' za izdavačku kuću ''Metropolis Music'', te će se neke od pesama sa tog albuma naći i na filmu. Uostalom, i jedan od hitova sa tog albuma se takođe zove ''Marketing''. Dakle, Radaković je i ovoga puta na specifičan način spojio različite umetnosti kojima se bavi. Ovoga puta, to je i svojevrstan miks i promocije njegovog albuma na kome je sve pesme i sam otpevao.

Branku je ovo prvi put i da je jedno ostvarenje snimao i van teritorije Srbije, iako su mu mnogobrojni filmovi, kako kratki, tako i dugometražni, pre ovoga, prikazivani i nagrađivani po celom svetu.

U filmu ''Marketing'' se pojavljuje najvećim delom veliki broj ljudi iz sveta muzike, književnosti i filma. U njemu učestvuju: Renato Metessi, Branko Jelić, Boris Malagurski, Nebojša Ilić, Milan B. Popović, Miloš Milekić, Miodrag Stošić, Ivan Bajović, Branka Prišlić, Ena Kundičević, Aleksandra Stanković i mnogi drugi.

Trejler za film može se videti ovde: 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :