USF Gaming Fair powered by LG

Datum objave:26.02.2019

Pročitano:3252 puta

Datum održavanja: 15.03.2019 - 17.03.2019

Lokacija: Beograd

Studentska organizacija Unija studenata FON-a i ove godine organizuje treći po redu “USF Gaming Fair” u trajanju od 15. do 17. marta. Humanitarni i takmičarski deo projekta - Humanitarni gejming turnir - održaće se 15. i 16. marta u Gamepub-u (TC Stadion), dok će edukativni deo projekta - Sajam gejming industrije - biti 17. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

 


„USF Gaming Fair“ je projekat koji za cilj ima da mladima podigne svest o značaju i potencijalu gejming industrije, kao i da ljubiteljima video igara pruži priliku da se druže i nadmeću u svojim veštinama i da na human način pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Sav prikupljeni novac od kotizacija će biti uplaćen na račun fondacije „Budi human“.


Prva dva dana (15. i 16. mart) u igraonici GamePub (TC Stadion) održaće se humanitarni gejming turnir u video igrama: CS:GO, CS 1.6, LOL, LOL „ 1 na 1“, FIFA19 i Mortal Combat. Svi učesnici će plaćanjem kotizacije doprineti prikupljanju novca, a najbolje učesnike smo pripremili vredne nagrade.


Edukativni deo projekta (17. mart) će se održati u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka gde će svi studenti koji se prijave moći da učestvuju u interaktivnim predavanjima i radionicama vodećih kompanija i startup-ova IT i gejming industrije. Nakon predavanja uslediće sajam gejming industrije, koji je ujedno i prilika da studenti ostvare prvi kontakt sa poslodavcima iz najbrže rastuće industrije današnjice.


Važnost ovog projekta su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su omogićili njegovu uspešnu realizaciju. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je „LG“.

Unija studenata FON-a je studentska organizacija Fakulteta organizacionih nauka osnovana 2016. godine sa ciljem da podigne svest o studentskim pravima, utiče na bolju informisanost i kolegijalnost medju studentima. U prethodnom vremenskom periodu uspela je da uspešno realizuje šest projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, Humanitarni sportski turnir, Humanitarno stand up veče, Otvorena čitaonica, Yard Sale i USF Gaming Fair.


Projekat USF Gaming fair se održava treću godinu za redom i jedan od najvećih projekata Unije studenata FON-a. Projekat je otvoren za sve one koji žele da pokažu svoje veštine i sposobnosti u video igrama, za one koje žele da podrže humanitarni karakter projekta, kao i za sve one koji žele da saznaju šta se krije iza scene jedne od najvećih industrija današnjice.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :