Uredništvo sajta Balkanrock primilo nagradu za najbolji sajt

Datum objave:08.02.2019

Pročitano:464 puta

Lokacija: Beograd

Na jučerašnjoj svečanosti u Skupštini Grada Beograda Nemanja Đorđević u ime portala Balkanrock, primio je laureat najprestižnije domaće nagrade za internet zajednicu, TOP 50 u oblasti "Dom i zabava" koju 22. godinu zaredom dodeljuje magazin PC Press.

 


Manifestacija, održana po dvadeset drugi put, je okupila najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, uključujući sajtove, društvene mreže, YouTube kanale i mobilne aplikacije.

Balkanrock je regionalni portal magazinskog tipa, po uređivačkoj politici blizak svetskim muzičkim magazinima. Osnovan je krajem 2006. Iza portala stoji tim od pedesetak mladih novinara, fotografa i urednika čija se strastvena posvećenost svetu muzike vidi u svakom članku. Svaki ljubitelj ovih muzičkih pravaca može lako da pronađe nešto za sebe rečeno je na dodeli nagrada.

Zahvaljujemo se časopisu PC Press i još jednom vas podsećamo da bez vas, naših čitalaca, ovako nešto ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste uz nas sve ove godine i što ste nam pružili tu privilegiju da budemo vaš prvi izbor kada je informisanje iz sveta muzike u pitanju.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :