Urban Bug Stage na Exitu donosi pregršt dobre muzike u B2B setovima!

Datum objave:08.07.2018

Pročitano:7802 puta

Datum održavanja: 12.07.2018 - 08.07.2018

By:Urban Bug

Lokacija: Exit festival

Urban Bug Stage za svoje 11. izdanje na Exit festivalu, od 12. do 16. jula, priprema pregršt odlične elektronske muzike koju će tokom četiri noći puštati domaći i regionalni DJ-evi u B2B setovima. Pogledajte kompletan lineup i satnicu!

 

Urban Bug Stage @ Exit festival 2018 - lineup


Jedinstvena atmosfera, odlična energija, dobra muzika - samo su neke od pohvala koje Urban Bug Stage dobija iz godine u godinu. I ovog jula potrudićemo se da opravdamo titulu jedne od najomiljenijih malih bina na Exitu, što neće biti teško uz odličan lineup i fantastičnu, vernu publiku koja neumorno đuska do jutra, čineći baš svako veče posebnim i nezaboravnim.

 

Urban Bug Stage @ Exit / Photo by Urban Bug Photo

 

Iako smo unazad nekoliko godina bili poznati po neverovatnim B2B2B setovima, ove godine Urban Bug Stage menja format i donosi B2B setove. To neće uticati na dobar provod, šta više, očekujemo još bolju atmosferu. Bina se otvara svake večeri od 20h a đuskamo bez prestanka sve do 8 ujutru.

 

Sa druge strane, nastavljamo tradiciju pa i ove godine Urban Bug Stage ugostiće neke od najboljih domaćih i regionalnih DJ-eva. Posebno smo ponosni na to što upravo na našoj maloj bini možete čuti kako zvuči domaća elektronska scena. Na lineupu su se našli DJ-evi i producenti koji godinama unazad nastupaju po klubovima širom zemlje, ali i novije generacije DJ-eva - što znači da bilo da ste oldschool rejver ili ste deo ekipe koja je poslednjih godina neizostavna na žurkama ili ste čak i novajlija kada je u pitanju elektronska muzika - mi smo prava bina za vas!

 

Urban Bug Stage @ Exit / Photo by Urban Bug Photo

 

 

Urban Bug Stage je tamo gde je ekipa, vidimo se na Tvrđavi! 

 

LINEUP I SATNICA

 


ČETVRTAK 12. JUL 

 

Urban Bug Stage @ Exit 2018 - lineup - četvrtak

 

PETAK 13. JUL 

 

Urban Bug Stage @ Exit 2018 - lineup - petak


SUBOTA 14. JUL 

 

Urban Bug Stage @ Exit 2018 - lineup - subota


NEDELJA 15. JUL 

 

Urban Bug Stage @ Exit 2018 - lineup - nedelja

 

Za više informacija pratite Urban Bug Stage Facebook stranicu i Facebook Event

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :