Urban BUG & SAE Institut: Uplovite u svet znanja i obrazovanja!

Datum objave:14.01.2015

Pročitano:8431 puta

Lokacija: Beograd

SAE Institut je najveća obrazovna mreža u oblasti kreativnih medija. U Beogradu SAE Institut ima pun program akademskih studija u partnerstvom sa Midlseks univerzitetom iz Londona, program jednogodišnjih studija sa diplomom SAE Instituta, ali i brojne sertifikovane kurseve za profesionalno usavršavanje.


Na SAE Institutu se radi u malim grupama, mentorski, uz individualni rad u profesioanlnim studijima, na najsavremenijoj opremi i softveru, po istom programu po kome su obrazovani najuspešniji producenti, animatori, montažeri, filmski umetnici.

 

Urban BUG & SAE Institut: Uplovite u svet znanja i obrazovanja! | Kursevi | Postanite profesionalac! |


Osnovne akademske studije SAE Instituta


Osnovne akademske studije (univerzitetska diploma) se organizuju iz četiri obalsti : Audio Production, Digital Film Making, Web Development, Interactive Animation.


Studenti koji završe prvu godinu dobijaju diplomu SAE Instituta, dok studenti koji nastave i završe drugu godinu stiču univerzitetsku diplomu Midlseks univerziteta iz Londona.

 

Urban BUG & SAE Institut: Uplovite u svet znanja i obrazovanja! | Kursevi | Postanite profesionalac! |


Sertifikovani kursevi SAE Instituta


SAE kursevi su namenjeni onima koji žele da svoje ideje sprovedu u konkretne projekte po svetskim standardima, bilo da je to snimanje reklame ili konkretnog filma, lansiranje web sajta, fotografija ili pravljenje muzike.


Kursevi – 3D Max, Maya Fast Forward, After Effects, Digitalna video produkcija, Fotografija, Grafički dizajn, Video montaža – Premiere Pro CS6, Produkcija elektronske muzike, Tehnike javnog nastupa, Web Design / osnovni nivo, Web Design / napredni nivo, Web Development - profesionlani nivo, Zvuk u Video igrama.

 

Urban BUG & SAE Institut: Uplovite u svet znanja i obrazovanja! | Kursevi | Postanite profesionalac! |


Više informacija o aktuelnim progamima SAE instituta možete pogledati na njihovoj zvaničnoj stranici www.belgrade.sae.edu/rs

 

Upisni rok je uvek u toku! :-)


vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Urban BUG
04.04.2015 10:42
Gordana, molim te javi se u ponedeljak da nam ispricas sta se tacno dogadjalo, a ja cu ih zvati u ponedeljak. Takodje, pretpostavljam da si se prvo nama javila, tj. da nisi otisla direktno tamo. I to cu proveriti..
Gordana Lukic
03.04.2015 22:45
Meni nisu odobrili taj popust pri upisu iako sam trazila rekli su da to vise ne vazi....


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :