Urban Bug preporuka: DAVID T BOY - album Stres

Datum objave:06.03.2017

Pročitano:3122 puta

By:Marija Joksimović

Ako do sada niste čuli za DJ-a i producenta po imenu DAVID T BOY  onda je vreme da upamtite to ime jer vas njegov debi album Stres, koji će svetlost dana ugledati 22. marta, sigurno neće ostaviti ravnodušnim. 

 

David T Boy - album Stres

 

Urban Bug je imao priliku da čuje numere koje su se našle na albumu i ono što vam za sada možemo reći jeste da zvuči potpuno drugačije od svega onoga što smo do sada mogli da čujemo na domaćoj elektronskoj muzičkoj sceni. Na albumu se našlo 10 pesama vrlo zanimljvih naziva, pa jedva čekamo da čujemo šta je Davidu bila inspiracija za svaku od njih, a poigrao se na relaciji žanrova downtempo i ambient. Kako i sam kaže, album zvuči pomalo depresivno i mračno, a ono što je zanimljivo da trake koje su se našle na njemu nisu planirane da budu na albumu, već ih je pravio "za svoju dušu", a potom ipak odlučio da ih objedini u jednu celinu. 

 

Neke od traka sa Davidovog albuma već su DJ-evi vrteli ovih dana po gradskim klubovima, a kako bismo vam malo zagolicali maštu i predstavili kako zvuči Stres, poslušajte pesmu Trailblazer.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :