Urban bug jubilej – dancing with you since 2004

Datum objave:04.07.2019

Pročitano:2007 puta

By:Pavle Zelić i Katarina Kulić

Lokacija: Novi Sad

Jubileji su prilika da se podsetimo nekih tradicija koje su nam obeležile živote, a jedna takva je svakako postojanje našeg i Vašeg dragog Urban BUG magazina i portala, koji ove godine obeležava 15 godina postojanja. Kako nam se rođendan poklapa sa EXIT festivalom na kom smo par godina kasnije dobili i naš Urban BUG stage, ovom prilikom Vas pozivamo da nam se pridružite i da plešemo zajedno uz DJ setove naših najpoznatijih kao i mladih DJ-eva u usponu.

 

Urban Bug Exit festival 2019


Urban BUG stage, potičući od dugoživućeg časopisa i portala na kojem čitate ovaj tekst, i u duhu svog izvornika budući referentna tačka savremene kul kulture je u sveopšoj depersonalizujućoj gunguli i opčinjavajućoj audiovizuelnoj kakofoniji EXIT-a uvek bio oaza i utočište za predah. Predah koji bi se neretko pretvorio u trajno boravište iscrpljenih klabera nevoljnih da tu fatamorganu napuste zarad izvikanijih ali neretko i prenagužvanih nastupa belosvetskih zvezda. I možda je upravo to i suština festivalskog doživljaja, ne biti zaveden pompom i spektaklom, ili makar ne više nego što je neophodno da kažete da ste ispratili baš onog headliner-a koji na kojeg vam srce zaigra. A onda se prašnjavi i iscrpljeni borbom sa sporim cunamijima ljudi izdići na pijedestal Urban bug stage-a, više nego zgodno smeštenog između Main stage-a i Dance arene, i posmatrati tu rotirajuću reku kaledioskopskih boja garderobe i fizionomija dok se nervozno valja ukrug. Ultimativni people watchinhg uz savšeni soundtrack!


Urban BUG stage kao i svih godina unazad nudi izvrsnu postavku krema domaće elektronske scene, uz posebne poklone za posetioce – priveske kojima se obeležava isticani jubilej. Stoga, ne propustite ga ni ove godine, uz potvrdu da je upravo ovo mesto, odnosno portal koje svojim istorijatom parira samom EXIT-u, oličavajući sve ono najbolje što matični domaćin oličava u skoro dve decenije postojanja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :