Ura, Lilu i Mandić poručuju: Leteće perje!

Datum objave:09.07.2016

Pročitano:4902 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

To što je poslednji dan na Urban Bug Stageu ne znači da spuštamo tempo, naprotiv. Tačno u ponoć #triplemagic će stvarati DJ Ura, DJ Mandić i DJ Lilu. Biće energično, biće razigrano, biće sexy... kažu, leteće perje. 

 

DJ Lilu

DJ Lilu 


Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?


DJ Lilu: Uklopiti tri muzicka afiniteta je uvek izazov, A ekipa od nas troje je jako dugo u muzici, recimo da se znamo iz perioda Bassmenta i Industrije, pa će naše ponovno druženje za di-džej pultom biti prava zabava.
DJ Ura: Očekujem vatromet!
DJ Mandić: Nikad nisam imao priliku da radim ovakav set, ali sam siguran da će da leti perje!

 

DJ Ura

DJ Ura / Photo by Hitman

Koji je najbolji trenutak koji pametite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


DJ Lilu: Urban Bug stage je definitvno centar domaće muzičke scene na Exitu, pa će mi biti posebno zadovoljstvo da razigram ljude koji su deo te priče.
DJ Ura: Prva pesma na prvom Urban Bug Stageu uz vatromet, četvrtak veče, Exit 2007. godine.
DJ Mandić: Posle svih Exit festivala provedenih uglavnom ispred bine Urban Bug Stagea, jedva čekam da se dohvatim opreme i pokažem šta sam naučio za sve ove godine zavisnosti od muzike.

 

DJ Mandić

DJ Mandić

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


DJ Lilu: Set će biti fuzija Nenadovog peruanskog tripa, Urine raznovrsne muzičke istorije i mog sexy tech deep house fazona.
DJ Ura: Ja spremam šumski set jer je Uraban Bug međ drvećem. I to za dobro društvo, jer posle nas su Zwein i Vuk Smiljanić, pa Alternativa i Nemanja Vanović, pa brat Dovla na kraju. Biće baš dobro društvo poslednjeg dana Exita na Urban Bug stejdžu. Kao i uvek heroji ostaju do kraja.
DJ Mandić: Brzina kojom će sve da se odvija na bini, ne daje puno vremena za kalkulacije tako da će se svako truditi da pusti svoj top shelve izbor pesama. To očekujte i od mene. Drž’te gaće!

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :