UNTOLD u Dragstoru

Datum objave:09.10.2017

Pročitano:2112 puta

Datum održavanja: 14.10.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

Klub Dragstor će 14. oktobra ugostiti jednog od najinteresantnijih tehno producenata današnjice, UNTOLD-a iz Velike Britanije.

 

Podršku će pružiti Poor Henry, DJ Lil Taty i SAUD. Untold je jednom prilikom jasno rekao: “Kada odem u klub želim da se istopim… Dosta mi je konzervativne ograničene muzike. Nemam priliku da čujem dovoljno divlje stvari, a ja uz to želim da plešem! Pokušavam da oduvam ljude u svojim nastupima.”

 

Untold Drugstore


S sedištem u Hartfordšajru, severnom predgrađu Londona, Džek Daning, poznatiji kao Untold, važi za jednog od odabranih britanskih producenata koji su dali novi sjaj istrošenom žanru dabstepa što je rezultiralo mnogim mutacijama u post-dabstep eri. Untold počinje da izdaje muziku 2008. godine na etiketama kao što su Hessle Audio i Hotflush. Iste godine je pokrenuo Hemlock Recordings koji je interesantan kao etiketa na kojoj je prvo ikad izdanje Džejmsa Blejka, EP “Air & Lack Thereof”, ugledalo svetlost dana.


Traka koja Untolda stavlja na tehno mapu je basom zasićena “Motion the dance” nakon čijeg izdanja je pokrenuo novu etiketu Pennyroyal koja će mu služiti kao podloga za eksperimente u ovom žanru. 2014. godine uspeva da prvim albumom “Black Light Spiral” postigne potpuno novi zvuk koji nije ličio ni na šta što smo čuli ranije.
Čekamo 14. oktobar sa nestrpljenjem i preslušavamo radove jednog od najinventivnijih britanskih producenata u poslednjih 10 godina.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :