Underground Connection u KPTM-u

Datum objave:22.02.2018

Pročitano:2465 puta

Datum održavanja: 24.02.2018

By:Marija Maletković

Lokacija: Beograd

Ekipa koja se godinama unazad trudi da klupsku scenu centralne Srbije održi na nogama, konačno u Beogradu! Underground Connection će nam u subotu, 24. februara, pokazati svoje umeće u kultnom KPTM-u, gde će se u okviru „Underground Connection Showcase“ događaja predstaviti CeZ, BLACKsmith, Trips&Tics i Korićanac.


Prošlogodišnjim nastupima na festivalima poput LoveFesta, Dev9t i Exita, ovi momci su imali priliku da opravdaju kvalitet koji kao rezidenti propagiraju i u kraljevačkom klubu „Escape“. Neka od imena koja su do sada ugostili u svojoj organizaciji su: Boža Podunavac, Marko Milosavljević, Klaus, Marko Vuković, Bokee, Bojan Vukmirović i Luka Concrete, Filip Xavi, P.S., Miloš Vujović, Nevena Jeremić, TKNO, Sugar Lobby, zajedno sa mnogim regionalnim i lokalnim izvođačima.

 Kako biste Underground Connection opisali publici koja do sada možda nije imala prilike da čuje za vas?
Mi smo ekipa velikih zaljubljenika u elektronsku muziku i klupsku kulturu. Trudimo se da tu strast i energiju prenesemo na druge kroz direktan, iskren i emocijama nabijen zvuk, sa konstantnom željom da ova vrsta umetnosti nastavi da opstaje u našem gradu, ali i inspirišemo ljude u većim ili manjim mestima širom Srbije da pokrenu neku sličnu priču.

Koga biste odabrali za idealni line-up domaćih DJ-eva za dvanaestočasovnu žurku?
To je već individualna stvar i stvar ukusa, ali ako bismo morali da biramo, veći deo bi sigurno činila neka od imena koja su već nastupala pod okriljem naše organizacije, ali i neki od pionira elektronske muzike u našoj zemlji.
 

photo by: Nebojša Cvetković

Smatrate li da je trenutna scena prezasićena ili podržavate to što sve više ljudi kreće da se bavi DJ-ingom/produkcijom?
Scena jeste prezasićena, ali ljudima koji počinju da se bave DJ-ingom iz pogrešnih razloga. Nikada neće biti previše onih koji se time bave iz ljubavi prema muzici.

Kakva je ideja/motivacija koja vas vodi ka tome da se konstantno trudite i napredujete u muzici?
Ponekad se i sami zapitamo kako uspevamo u toj konstantnoj “borbi sa vetrenjačama”, ali odgovor se javi kada stanemo za DJ pult i vidimo sve te nasmejane ljude ispred sebe.

Jeste li otvoreni za proširivanje trenutne UC ekipe i da li vam se dešava često da dobijate ponude od kolega?
Trenutno nema mnogo prostora za proširivanje ekipe, uprkos našoj želji i želji određenih kolega, ali u bližoj budućnosti, kada Underground Connection preraste u nešto još veće (da ne otkrivamo puno), i te kako će biti prostora za proširenje.

Više informacija o samom događaju možete pogledati na: https://www.facebook.com/events/599297570401770/

CeZ
https://soundcloud.com/dj_cez/cezclub-escape-25-11-17
BLACKsmith
https://www.mixcloud.com/BLACKsmith_UC/blacksmith-live-club-escape-second-part-04032017/
Trips&Tics
https://www.mixcloud.com/tripsandtics/trips-tics-club-escape/
Aleksandar Korićanac
https://soundcloud.com/aleksandarkoricanac/aleksandar-koricanac-club-escape-18032017


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :