Underboki: Spremite se za dobru đusku!

Datum objave:09.07.2016

Pročitano:4171 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Večeras od 22:40h pult na Urban Bugu preuzeće Runy, Tijana Kabić i Underboki, a o tome šta možete da očekujete od ovog triple back seta ćaskali smo sa Underbokijem. Između ostalog, poručuje vam da prištedite snagu jer on, Tijana i Runy planiraju da vam je potroše.

 

Underboki

Underboki 

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?


Underboki: Izazov može varirati od toga koliko si spreman za taj poduhvat, ali u većini slučajeva je veliki jer nikada ne znaš šta te očekuje od strane kolega sa kojima radiš triple back set, iskustvo se mora imati za ovaj izazov. Osećaj je poseban zato što su Tijana i Runy moji dobri prijatelji i kolege i znam njihov muzički rad i siguran sam da ćemo imati potpunu saradnju na stageu.

Koji je najbolji trenutak koji pametite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Underboki: Najbolji trenutak pamtim kada sam prvi put nastupa tamo 2014. godine. Ali naravno i kao slušalac na toj bini ostavlja pozitivne utiske jer se može čuti dosta različitih di-džejeva i različitih setova i svako se može pronaći u setu nekog di-džeja koji nastupa.


Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


Underboki:
Set mora biti pokretački, volim da na ovakvom mestu prenesem samo energiju i utisak. Publiko, spremite se za dobru đusku, dobar set, dobru energiju. Štedite snagu, mi ćemo vam je potrošiti!

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :