Ulica na reci: Hip-Hop festival na Groznoj deci

Datum objave:06.08.2016

Pročitano:5024 puta

Datum održavanja: 19.08.2016

By:Marko Milić

Lokacija: Grozna deca / Les enfants terribles

Šta je to Ulica Na Reci? Mislim da samo ime već nekako nagoveštava na kakav događaj da se spremite. Hip-Hop kultura je nastala na ulici kao što svi ljubitelji iste već znaju, a organizatori su odlučili da održe ovaj događaj na brodu Les enfants terribles.

 

Ulica Na Reci

 

Koncept festivala je zamišljen tako da na jednom mestu u jednom danu budu prikazani svi oblici umetnosti koji svoju praksu sprovode van institucionalnih i tradicionalnih okvira i na taj način stvaraju platformu kao mesto susreta različitih oblasti iz domena ulične kulture kroz različite umetničke prakse.

 

Muzički izvođači na ovom događaju biće: Straight Jackin, Kurtoazija, Full House, LTDFM, EDB u pratnji Dj Munje i Dj Kobazza kao i par specijalnih gostiju. Pored toga imaćete prilike da uživate u plesnim čarima 2hot4stage plesne ekipe koja će organizovati plesni cypher gde će naši najbolji plesači pokazati svoje najbolje poteze.

 

Takođe ćete biti u prilici da vidite film „ADE2“ koji prikazuje svakodnevni život graffiti umetnika. Sve u svemu čeka vas jedan sjajan događaj koji ne treba propustiti ako ste ljubitelji hip hop kulture. Više informacija možete videti na zvaničnom eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :