Ulaznice za Hurts u prodaji! - 25. maj 2011. Beogradska arena

Datum objave:01.02.2011

Pročitano:2761 puta

By:Sagor Mešković

Ulaznice za koncert sastava Hurts, senzacionalnog elektro-pop tandema iz Mančestera, od danas su u prodaji po cenama od 2.490 za parter i 2.990 dinara za fan pit i tribine. Ovaj izrazito aktuelni sastav, koji čine pevač Theo Hutchcraft (24) i klavijaturista Adam Anderson (26), održaće koncert ograničenog kapaciteta od samo 4.000 posetilaca u Beogradskoj areni 25. maja u organizaciji „Avalon produkcije“. Autori najprodavanijeg evropskog debi albuma „Happiness“ u 2010. godini, sa apsolutnim hitovima „Wonderful Life“, „Better Than Love“ i aktuelnim singlom „Stay“ osvojili su publiku širom planete za manje od pola godine koliko je bilo dovoljno da na sajtu Youtube njihovi spotovi već imaju desetine miliona pregleda!


 
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Beogradske arene, na info pultu iza glavnog ulaza u šoping centar Ušće, u Bilet centru u Kolarčevoj 6 (DKC), dvorani Doma sindikata u Beogradu, Gigstix prodavnici u novosadskom tržnom centru "Pariski magazin" ili online putem sajta www.tickets.rs.
 
Direktan kontakt sa publikom Hurts su imali na sajtu Youtube gde su postavili svoj prvi spot, snimljen sa budžetom od svega 20 funti. Stilska hrabrost i jasan umetnički izraz doprineli su da spot za pesmu „Wonderful Life“ postane kolosalni hit koji danas ima oko 17 miliona pregleda! Ta pesma danas ima i svoju visokobudžetnu verziju, ili kako sami tvrde, nastavak originalnog spota, koja takođe beleži milione pregleda i širi se brzinom kakvu danas samo Internet može doneti.Zanimljivo je da se na jednom od tih Youtube spotova za „Wonderful Life“ sasvim spontano okupio jedan pravi fan klub iz Srbije, koji danas ima preko 2.000 komentara na srpskom jeziku uz više od 2.5 miliona prikaza! Takođe, najviše pozitivnih ocena na visoko gledanoj originalnoj verziji spota dobio je upravo fan iz Srbije, jedan od ovdašnjih brojnih obožavalaca mančesterskog pop fenomena koji na Facebook-u beleži čak 400.000 fanova što je danas gotovo nedostižno i za neka od najvećih imena u savremenoj muzici.

Hurts se prema izboru uticajnog muzičkog magazina „NME“ nalaze na listi turneja koje ne treba propustiti u 2011. godini. Pored raznih svetskih metropola i potvrđenih nastupa na velikim svetskim festivala kao što su Coachella ili Isle of Wight, Theo Hutchcraft i Adam Anderson 25. maja po prvi put dolaze i u Beograd!
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :